La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest cap de setmana dues persones com a presumptes autores de sengles robatoris amb intimidació de mòbils. Ambdós fets delictius van tenir lloc al Centre la nit de divendres a dissabte. El primer robatori es va produir cap a les 22 h de divendres.

El propietari d’un local d’oci del carrer de la Rasa va demanar presència policial perquè un home acabava de sostreure el mòbil a una clienta després d’intimidar-la. Els agents van parlar amb la jove, que va informar-los que l’autor del robatori es trobava encara a la zona amb els seus amics. Els agents van localitzar el presumpte autor dels fets, el van detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació i el van traslladar a les dependències policials.

A més, el van denunciar administrativament per provocar molèsties als veïns i van identificar els dos acompanyants. La víctima va poder recuperar el seu mòbil i els agents la van informar de com presentar denúncia.

Ja de matinada, a les 4.44 h de dissabte, una jove va avisar una patrulla de la Policia Municipal al carrer Font Vella, perquè una persona li havia sostret el seu mòbil amb violència i intimidació. La víctima va donar una descripció acurada de l’autor dels fets, i dels seus acompanyants. Els agents van localitzar el presumpte autor i el van detenir per robatori amb violència i intimidació, a més d’identificar els seus acompanyants i informar la víctima de la necessitat de posar denúncia dels fets.

Nou comentari