MónTerrassa
La pluja abundant deixa acumulacions d’aigua en un habitatge de Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van ser requerits per acumulació d’aigua en un habitatge del barri de Sant Pere de Terrassa, ahir al vespre. Les pluges abundants d’ahir a la tarda van fer que entrés aigua en l’habitatge per embornals bruts que no filtraven correctament.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de deu de la nit (concretament a les 21:42h) en una casa del carrer del Pla de l’Ametllera, a tocar de la Plaça Mestre Serrat, al barri de Sant Pere. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís i es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, van observar que entrava aigua a la casa per un embornal que estava brut i que feia que s’acumulés. Així doncs, els Bombers van netejar l’embornal per tal que filtrés i deixés passar l’aigua correctament.

Més serveis per la pluja

A més a més, els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits per un ascensor avariat al barri del Cementiri Vell, a tocar del barri de la Plaça Catalunya – Zona Industrial. Els fets van tenir lloc al carrer Wagner a un quart de deu de la nit. Segons exposen els Bombers a Món Terrassa, sembla que l’ascensor s’avariés per problemes relacionats amb la pluja.

També van dur a terme un sanejament de façana a l’avinguda de Barcelona, a Ca n’Anglada, ja que queia part de l’arrebossat. Addicionalment, també van realitzar un servei per fer un sanejament d’un balcó en un habitatge de la ronda de Ponent.

Incendi a la cuina d’un habitatge per una olla al foc

Un petit incendi va cremar la vitroceràmica d’una cuina en un pis del barri del Segle XX de Terrassa, el passat divendres 19 d’agost al vespre. Tres dotacions de Bombers es van dirigir ràpidament fins al lloc. Un cop allà, van accedir a l’habitatge a través del balcó i van localitzar una persona que s’havia adormit i havia deixat una olla al foc. Finalment, l’incendi només va afectar la vitroceràmica de la cuina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa