MónTerrassa
Incendi amb víctima mortal en un habitatge a Terrassa
  • CA

Una persona gran ha estat mortalment afectada en un incendi que s’ha produït en un habitatge a Terrassa aquesta matinada de dilluns 17 de gener de 2022, han informat fonts de la Generalitat de Catalunya. L’incendi s’ha declarat aproximadament a les 03.10 hores de la matinada, al barri de Ca n’Aurell. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi el número 127 del carrer del Bruc de Terrassa (Vallès Occidental) en el qual s’hi ha localitzat una persona d’edat avançada en estat crític. Segons ha informat posteriorment Canal Terrassa, la víctima ha mort a l’hospital.

L’incendi, en el qual hi han treballat fins a un total de sis dotacions dels Bombers, ha cremat totalment el menjador d’un dels pisos de la quarta planta de l’edifici i el fum ha afectat la resta d’immoble i ha creat una gran fumera que s’ha vist des del carrer. El sinistre ha despertat el veïnat. A l’interior, els bombers han localitzat, en una de les habitacions, una dona de 87 anys. L’han evacuat amb la caputxa de rescat a la planta inferior, on han pogut confirmar que es trobava amb parada cardiorespiratòria, li han iniciat les maniobres de reanimació. Personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i del Grup Operatiu de Suport (GROS) dels Bombers de la Generalitat que s’han desplaçat també al lloc de l’incendi, a més a més de la policia, han continuat amb les maniobres i, finalment, la persona ha estat recuperada i ha estat evacuada a l’hospital universitari Mútua de Terrassa en estat crític.

Les flames s’han controlat tres hores després d’iniciar-se. Les dotacions dels Bombers de la Generalitat que han treballat en l’incendi, l’han pogut donar per controlat al voltant de les 03.30 hores de la matinada. I han procedit després a revisar i ventilar la resta de pisos superior.

Quan han arribat al lloc els efectius dels Bombers, alguns veïns s’havien autoevacuat, mentre que la resta han estat confinats durant les tasques d’extinció i no hi ha hagut cap altre ferit.

Al lloc, també han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i tres unitats del SEM.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa