MónTerrassa
Persecució de pel·lícula per atrapar un conductor drogat i sense carnet

La Policia Municipal de Terrassa ha iniciat una persecució de pel·lícula pels carrers de Terrassa per atrapar un conductor que circulava drogat i sense el carnet de conduir amb una altra persona de copilot a dins del cotxe. Els fets van tenir lloc ahir dijous 24 de març a l’hora de dinar, quan el conductor va fer cas omís d’una dotació de la policia municipal que li havia demanat que s’aturés, i va intentar fugir a tota velocitat.

Els agents van veure el vehicle circular pel carrer de Santa Marta, al barri de Ca n’Anglada, a tres quarts de tres de la tarda. La policia va fer senyals al vehicle per tal que s’aturés, però aquest no va fer cas del requeriment i va accelerar, escapant dels agents a tota velocitat en direcció a l’avinguda del Vallès.

La patrulla policial va alertar d’aquest fet la resta d’unitats i una altra dotació policial es va dirigir cap a la zona per perseguir el cotxe. Uns minuts més tard, la dotació va aconseguir aturar el vehicle escàpol més avall de l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Jiloca. També es van dirigir fins al lloc els agents que havien demanat l’alto, però en arribar es van trobar una sorpresa: les dues persones s’havien intercanviat els llocs. La persona que havien identificat prèviament no viatjava com a conductor, sinó que ara es trobava al lloc del copilot.

Veien aquest canvi, els agents van demanar el permís de conduir a l’home que ara es trobava de copilot, i van observar que no tenia carnet. Seguidament, van procedir a fer-li el drogo-test, un aparell que funciona per detectar la presència substàncies estupefaents i psicotròpiques dins de l’organisme, però sense indicar el nivell que s’ha consumit i si influeix o no en la capacitat per conduir, a diferència de les proves d’alcoholèmia. El conductor va donar positiu en haixix. Així doncs, l’home va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat viària.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergi a març 25, 2022 | 14:06
    Sergi març 25, 2022 | 14:06
    Bona noticia. La Policia Local ha agafat un conductor drogat i sense carnet abans de cometre un accident o un assasinat. Les meves més sinceres felicitacions.
  2. Icona del comentari de: Peter a març 26, 2022 | 11:17
    Peter març 26, 2022 | 11:17
    Bieno tranquilo si mata aúna persona i ciclista sale libre .valla justicia que hay en España...tela

Nou comentari

Comparteix