MónTerrassa
Enxampat sense el permís de conduir en intentar fugir abandonant el vehicle
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar un conductor que circulava sense el permís de conduir pels carrers de Terrassa ahir a la tarda. El conductor, juntament amb la resta dels ocupants del vehicle, va abandonar el cotxe i va fugir corrents en adonar-se de la presència policial. Els agents el van interceptar i va acabar denunciat.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de cinc de la tarda al carrer de Pintor Casas, al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor. Agents de la Policia Municipal que es trobaven fent patrullatge van observar com un conductor d’un vehicle i els seus acompanyants van baixar del cotxe en veure’ls i van fugir corrents, abandonant el vehicle.

Els agents van iniciar un seguiment de les persones, i van aconseguir interceptar un dels ocupants, que va resultar ser el conductor. 

En identificar-lo i comprovar les dades de la Direcció General de Trànsit, l’home no tenia ni havia obtingut mai cap permís de conduir, fet pel qual va ser denunciat per un delicte contra la seguretat vial.

Amenaça i persegueix un conductor pels carrers de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un conductor begut i armat per amenaçar i perseguir a un altre conductor des de l’interior del seu vehicle el dimecres a la nit pels carrers de Terrassa. L’home, que estava fent voltes amb el seu cotxe per evitar el vehicle que el perseguia, va avisar a la Policia Municipal, que va detenir l’home després que aquest intentés fugir fent marxa enrere.

Segons exposa la policia, mostrava símptomes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol. A més a més, i li van trobar dues navalles -una que duia a la butxaca del pantaló i una altra al maleter del cotxe- tres i bastons de fusta a l’interior del turisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa