MónTerrassa
Perd el control del cotxe, xoca contra un senyal i fuig tombant sis pilones
  • CA
Lloc on es va produir l’accident | G.M.

!--akiadsense-->

Cap a les 3.30h d’aquest dilluns a la matinada, el conductor d’un turisme que circulava pel carrer d’Azorín de Terrassa i intentava girar en direcció al carrer de la Duquessa de la Victòria ha perdut el control. El seu vehicle ha impactat en primera instància contra un senyal de trànsit i ha seguit circulant uns metres per sobre de la vorera tombant al seu pas fins a sis pilones.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa ha comprovat que el conductor responsable havia fugit del lloc sense fer-se càrrec de les destrosses que havia ocasionat. Una altra patrulla policial l’ha localitzat poc després circulant pels voltants, i en ser aturat, els agents han comprovat que el conductor estava greument afectat per l’alcohol. Aquests l’han instat a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, donant taxes de 0,78 mg/l i 0, 76 mg/l, respectivament.

L’infractor ha estat informat que s’instruirien diligències contra ell per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit. A més, se l’ha denunciat per marxar del lloc de l’accident sense facilitar les seves dades. Ni el conductor ni els dos acompanyants del vehicle sinistrat han patit cap lesió. S’han demanat els serveis de neteja d’Eco-Equip per retirar el senyal i les pilones de la via pública i adequar-la per a la circulació de vehicles i de vianants. El vehicle implicat ha quedat mecànicament immobilitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa