MónTerrassa
Pateix un accident conduint borratxo i sense permís de conduir a Terrassa

Un conductor que conduïa borratxo i sense el permís de conduir va patir un accident de trànsit ahir a primera hora del matí a Terrassa. L’accident va tenir lloc al carrer de Pablo Iglesias amb la carretera d’Olesa, just a la sortida de la ciutat de Terrassa, quan el conductor va xocar contra un cotxe que es trobava estacionat. Ni el conductor ni l’acompanyant van resultar ferits ni van requerir cap trasllat a centres hospitalaris.

Els fets van tenir lloc a les 7:02h del mati exactament, quan una trucada va informar que un cotxe acabava de xocar contra un altre vehicle estacionat, causant un accident de trànsit. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc dels fets, i quan van arribar, els agents es van adonar que, efectivament, un cotxe havia xocat contra un altre aparcat. Mentre els agents parlaven amb el conductor del turisme, van observar que presentava símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, i per aquest motiu van procedir a la seva identificació. Va ser en aquell moment que, apart de conduir ebri, van comprovar que no disposava de permís de conduir.

Tot seguit, en el moment que la Policia Municipal de Terrassa va procedir a realitzar les proves d’alcoholèmia, el conductor es va negar a col·laborar de forma reiterada. Així doncs, el conductor del turisme va quedar finalment detingut per negativa a realitzar les proves d’alcoholèmia, per circular sense el carnet de conduir i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat. A més a més, quan la policia va arribar, també van observar com l’acompanyant del vehicle es va intentar canviar de lloc i fer-se passar per la conductora en el moment de l’accident, motiu pel qual va ser traslladada a la Prefectura per declarar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa