MónTerrassa
Nova agressió a policies de Terrassa en la detenció d’una parella que impedia el trànsit
  • CA

Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va ser requerida per un ciutadà aquest dilluns, a les 17:37 hores, després de veure una dona estirada al terra al mig de l’avinguda de Jaume I i que es negava a aixecar-se, impedint el trànsit a la zona. En arribar, es va comprovar que estava molt alterada i que es trobava acompanyada d’un noi, el qual va realitzar una agressió a un dels agents.

Després de demanar reforç, diferents dotacions de la Policia Municipal van presentar-se al lloc i van acabar rebent diferents cops després de forcejar amb ells. Els agents van comprovar que l’home tenia antecedents policials. Finalment, les dues persones identificades van ser detingudes i traslladades a centres hospitalaris, on van rebre assistència mèdica.

Des del sindicat policial SPL-CME de Terrassa lamenten que en els darrers dies, els agents han estat objecte de diverses agressions per part de ciutadans. I és que aquest cap de setmana, dos policies van ser colpejats a l’hora d’intentar detenir, després d’una persecussió pels carrers del Centre, una persona molt alterada que havia provocat aldarulls a la plaça Vella. També la setmana passada, un altre agent va ser agredit en intentar que un individu en estat ebri marxés de la casa d’uns coneguts.

A més, també s’han registrat en la última setmana, vianants que en veure la patrulla policial els increpen i insulten. Des del sindicat venen reclamant des de fa mesos una actitud més proactiva del regidor de Seguretat per protegir els seus agents tant amb material adequat com manifestant el seu suport públicament, tot defensant-los de les acusacions que van rebent de forma periòdica per part d’entitats feministes i anticapitalistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa