MónTerrassa
Nou ferits en un accident de trànsit múltiple a la C-58
  • CA

Un accident de trànsit amb diversos vehicles implicats ha tingut lloc aquest matí a la C-58 a l’altura de Ripollet en sentit Terrassa. Segons informa el servei de Trànsit, una furgoneta ha saltat la mitjana i ha xocat amb una altra furgoneta, provocant una topada múltiple de varis vehicles. Nou persones han resultat ferides: vuit menys greus i una persona lleu. A més, segons informa els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, una persona ha quedat atrapada a dins d’un dels vehicles i s’ha hagut de dur a terme una excarceració per alliberar-la.

L’accident ha tingut lloc a un quart i mig de deu del matí, exactament a les 9:23h, a l’altura de Ripollet en sentit Terrassa, i s’ha hagut de tallar 2 dels 3 carrils en cada sentit. Una furgoneta hauria saltat la mitjana acabant al sentit contrari, i xocant amb una altra furgoneta. L’accident ha provocat que vuit persones resultessin ferides menys greus i una lleu, a més de deixar una persona atrapada en un dels vehicles implicats.

S’han activat sis dotacions de Bombers de la Generalitat i des del Servei d’Emergències Mèdiques s’han activat sis unitats terrestres i un comandament. Els Bombers han dut a terme les tasques d’excarceració per alliberar la persona atrapada: han fet maniobra d’abatiment de sostre, retirada de muntant, obertura d’espai i extracció.

Les persones ferides han estat traslladades a la Vell d’Hebrón, al Parc Taulí de Sabadell, CUAP Cerdanyola-Ripollet i CUAP St. Fèlix. La persona ferida lleu ha rebut l’alta in situ.

L’accident ha obligat a tallar 2 dels 3 carrils en cada sentit, causant fins a dos quilòmetres de retencions tant per entrar com per sortir de Barcelona pel Nus de la Trinitat. Posteriorment s’ha pogut circular per dos carrils en cada sentit, quedant un de tallat, i prop de dos quarts de dotze, s’ha normalitzat completament la circulació a la C-58.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa