MónTerrassa
No hi havia antecedents de violència entre la parella però hi ha una morta
  • CA

Un home ha matat la seva parella en un pis del número 2 del passeig del Vapor Gran de Terrassa i després s’ha entregat en la comissaria de la Policia Nacional situada a uns 100 metres de domicili aquest dimecres al matí, cap a dos quarts de deu, on ha confessat el crim.

Els agents s’han desplaçat a l’habitatge i han trobat el cos de la dona, en una habitació del quart pis. L’home ha quedat detingut en les dependències policials de la Policia Nacional, però el cas ha passat després als Mossos d’Esquadra, que s’ocupende la investigació.

El jutjat de violència sobre la dona de Terrassa s’encarrega de la investigació des de l’àmbit judicial. Ja ha realitzat l’aixecament de cadàver. No hi ha antecedents judicials de violència entre la parella, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

La parella teniaun fill i una filla de 12 i 15 anys i feia uns vuit anys que vivien en el pis. Ella és metgessa i ell advocat. La forma en que s’ha comès el feminicidi es desconeix, però algunes fonts jan apuntat que hauria estat a ganivetades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa