MónTerrassa
Es nega a fer la prova d’alcoholèmia després d’un accident conduint èbria
  • CA

Una conductora va quedar investigada després de negar-se a fer les proves d’alcoholèmia en patir un accident de trànsit on ella estava conduint en estat ebri, el passat dissabte a la matinada a Terrassa. L’accident de cotxe va tenir lloc al carrer del Duero amb la carretera de Montcada, al barri de Can Palet, exactament a les 0:40h, i cap persona va resultar ferida.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va identificar la conductora del vehicle després que aquesta patís l’accident de trànsit. En aquell moment, els agents policials van comprovar que la dona presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, motiu pel qual la policia va decidir realitzar-li la prova estimativa d’alcoholèmia. Tal i com sospitaven, la primera prova va donar positiva amb un resultat de 0,66 mg/l. En procedir per fer la segona prova i la més evidencial, la dona va negar-se rotundament a bufar. Així doncs, va quedar investigada per un delicte contra la seguretat del trànsit, conduir sota els efectes de l’alcohol i negativa a realitzar les proves.

Més successos

Detingut en ser enxampat en mig d’un robatori amb força

La matinada del dissabte la Policia Municipal de Terrassa també va actuar en un altre punt de la ciutat, aquest cop al carrer del Camí de Castellar, prop de l’Avinguda Jaume I. Un home va ser detingut al ser enxampat al mig d’un robatori amb força d’un vehicle a les 4:18h de la matinada. Una trucada d’un veï de la zona va informar a aquella que s’estava produint el robatori, i ràpidament, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc que els hi havien indicat. Un cop arribats, van localitzar l’home que estava intentat forçar el vehicle per accedir al seu interior. Els agents el van detenir per danys i robatori amb força.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa