MónTerrassa
Un incendi va obligar a desallotjar un polígon i una illa de cases a Rubí

Un incendi va obligar a desallotjar un polígon i una illa de cases a Rubí. Protecció Civil de la Generalitat va posar en prealerta el pla PROCICAT. El fum es veia es de bona part de la comarca. I el vent va fer que es notés l’olor en els barris del sud de Terrassa. El foc va ser espectacular, amb fins a 22 dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals s’hi comptaven 3 autoescales. Tot i que no cal lamentar persones ferides. Un cop controlades les flames, van inspeccionar l’estructura de l’edifici i l’estat dels sistemes de subministrament.

Un incendi va obligar a desallotjar un polígon i una illa de cases/Bombers

Nau industrial de fabricació d’embalatges i envasos

L’incendi de la nau industrial de fabricació d’embalatges i envasos situada al polígon de Cova Solera de Rubí, del qual se n’havia rebut l’avís a les 14.41, va ser donat per controlat a les set de la tarda. L’edifici és un establiment aïllat de 2 pisos, d’aproximadament 7.500 metres quadrats i forma de lletra “L” i tot apunta que el foc s’ha iniciat a la primera planta. La gran quantitat de material combustible que hi havia al recinte, consistent sobretot en cartó i fustes, va generar un foc intens que va fer caure part de la coberta de l’edifici.

A les 14.52 h, els efectius dels Bombers iniciaven l’atac amb línia d’aigua des d’una de les entrades de la nau. En els primers moments, van assistir l’evacuació de 45 persones que s’estaven a la nau afectada o als seus voltants, i es va demanar el desallotjament d’una illa de cases propera al polígon. Més tard, es va recomanar el confinament de la població vulnerable a causa de la fumera. Cap persona ha resultat ferida a conseqüencia de l’incendi.

L’estratègia d’extinció va consistir a contenir el foc a una sola de les naus i impedir-ne la propagació a les adjacents. La resta d’edificis del polígon van resultar indemnes, però part de la nau afectada va patir danys seriosos i parts de la coberta van col·lapsar, informa ACN.

Un incendi va obligar a desallotjar un polígon i una illa de cases/Bombers

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa