Fins a quinze vehicles es trobaven aquest dissabte de matinada fent festa i botellot a la zona a tocar de la Masia de Bonvilar Va ser un veí qui va alertar la Policia Municipal cap a les quatre de la matinada, cansat de veure un grup nombrós de persones fent xivarri i impedint poder conciliar el son a la zona boscosa de Mossèn Homs. Diverses patrulles policials van dirigir-se al lloc però no van localitzar a ningú. Tanmateix, en dirigir-se cap a la zona de la Masia de Bonvilar van descobrir-hi una quinzena de vehicles amb la música molt elevada. Fins i tot, havien col·locat un sistema d’altaveus per fer-se sentir més. Així doncs, es va procedir a identificar a tots els presents. Es va denunciar el propietari dels altaveus per no respectar el descans dels veïns, i a més se li va trobar que el vehicle no disposava d’una assegurança vigent, motiu pel qual el turisme va quedar immobilitzat i va ser traslladat a Egarvia.

També la Policia Municipal de Terrassa va rebre un avís per molèsties per soroll elevat aquest dissabte a la matinada. Pocs minuts més tard de les tres, els veïns del passeig 22 de juliol de Terrassa van dir prou. Ja no només era que estiguessin allà reunits fent-la petar i bevent alcohol al mig del carrer, és que els individus allà congregats es dedicaven a llençar gots, ampolles i vidres al carrer. La dotació va identificar i denunciar tres persones per pertorbar el descans dels veïns, i a més, dues van quedar denunciades per tinença d’haixix i marihuana.

Precintada la terrassa d’un bar

Finalment, aquest divendres passat, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa, acompanyant un equip d’inspecció del servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Terrassa, van efectuar una inspecció en un bar del carrer de l’Aneto, al barri de Les Arenes de Terrassa. Aquest establiment es trobava cautelarment tancat a causa de diverses deficiències detectades. El bar ja havia rebut el permís per poder continuar amb la seva activitat normal. Tanmateix, els agents van coincidir a precintar la terrassa fins que “no se solucionessin diverses deficiències detectades”.

Nou comentari