MónTerrassa
Multats per estar asseguts en un banc o fent esport per Torrebonica
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat 29 persones per no complir el Reial Decret d’Estat d’Alarma entre ahir dimarts i aquesta matinada. D’aquestes, la gran majoria (21) es trobaven a la via pública, bé caminant o bé asseguts en bancs, sense justificació. La resta de les denúncies van ser per incompliments en vehicles o en immobles.

Dues de les més destacades van ser a les 20.15 h, una patrulla es va adreçar a la plaça d’Ibèria a requeriment d’una ciutadana, que informava que hi havia un grup de joves asseguts en un banc. En veure arribar els agents, els joves van intentar fugir, encara que la patrulla va interceptar-ne tres i els va denunciar. I l’altra, una altra patrulla va denunciar a les 17.35 h una jove que feia esport a Torrebonica.

D’altra banda, la Policia Municipal va denunciar aquest dimarts al migdia tres conductors per incompliment del Reial Decret d’Estat d’Alarma, en un control a l’avinguda de Jaume I. Els agents van aturar vint vehicles més, que van passar el control satisfactòriament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa