MónTerrassa
Un motorista drogat atropella un vianant a La Maurina

Un conductor d’una motocicleta va atropellar un vianant ahir a la tarda al barri de La Maurina. L’accident va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància, que va atendre el vianant. Segons informa la policia, el motociclista conduïa drogat, ja que va donar positiu en THC una prova de contrast de substàncies estupefaents.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de vuit del vespre d’ahir dijous, dia 30 de març, al carrer de Santa Maria de Mazzarello, a l’alçada del carrer de Maria Auxiliadora. Una trucada del Servei d’Emergències 112 va informar a la policia que acabava de tenir lloc un accident de trànsit amb una motocicleta i un vianant implicats, pel que dues dotacions es van dirigir ràpidament fins al lloc.

En arribar, van comprovar que el motociclista havia atropellat el vianant, que ser atès per una ambulància. Al cap de mitja hora, aproximadament, els agents van procedir a fer una prova de contrast de substàncies estupefaents al conductor de la motocicleta, que va donar un resultat positiu en THC. Això doncs, va quedar denunciat.

Una inspecció policial amb tres denuncies en un saló de joc

La Policia Municipal de Terrassa també va dur a terme una inspecció en un saló de joc situat a l’avinguda de Jacquard de Terrassa va acabar amb tretze persones identificades, tres denunciades i una altra notificada d’un requeriment judicial pendent ahir dijous a la tarda. A la inspecció també hi van intervenir agents de les unitats de Policia de Barri, de Suport Operatiu Policial i de Delinqüència Urbana.

La intervenció es va dur a terme “arrel de diversos problemes detectats de convivència i seguretat”. Segons exposen, l’inspecció es va dur a terme “sense incidències”. En total, van identificar tretze persones, de les quals tres van quedar denunciades per tinença de substàncies estupefaents, i van notificar una persona d’un requeriment judicial pendent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa