MónTerrassa
Un motorista pateix una caiguda en quintuplicar la taxa d’alcohol permesa

Un motorista va patir una “caiguda fortuïta” el passat dissabte a la nit en conduir quintuplicant la taxa d’alcohol permesa, segons informa la Policia Municipal de Terrassa. El conductor va donar un resultat positiu en el test d’alcoholèmia amb un resultat d’1,31 mg/l, quedant investigat per un delicte contra la seguretat vial.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per tres quarts d’onze de la nit a l’avinguda del Vallès. La trucada d’un particular va alertar a la Policia Municipal que acabava de tenir lloc un accident de trànsit amb una motocicleta implicada.

Dues patrulles es van desplaçar al lloc dels fets i van comprovar que el conductor havia caigut i que presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Així doncs, els agents van procedir a fer-li el test corresponent. Va donar un resultat positiu d’1,31 mg/l a la primera prova i de 1,33 mg/l a la segona, més que quintuplicant la taxa permesa d’alcoholèmia. El conductor va quedar investigat per un delicte contra la seguretat vial.

Detingut per robar un mòbil amb violència

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per un robatori amb violència la matinada del divendres passat. L’individu va sostreure un telèfon mòbil a una persona amenaçar-lo amb un ganivet, segons informa la policia del testimoni d’un amic de la víctima. En enxampar l’home, van trobar que duia a sobre un ganivet, una xeringa i el telèfon mòbil sostret. 

Detingut per circular amb una bicicleta robada

La Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat divendres un home pel robatori d’una bicicleta. Els agents observar que l’individu circulava pel carrer amb una bicicleta relacionada amb un possible furt, i en identificar-lo, van comprovar que tenir dos requeriments pendents, segons informa la policia. Així doncs, el van detenir i traslladar a les dependències policials. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa