MónTerrassa
Afers interns de Mossos investiga el cas de la conductora multada cinc cops

La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra investigarà el cas de la conductora de Terrassa que va ser multada cinc cops en menys de vint minuts a la C-58. Segons expliquen fonts policials a l’agència ACN, la DAI es posarà en contacte amb la dona perquè doni la seva versió dels fets. La terrassenca va denunciar a través de les xarxes socials “abús d’autoritat” per part dels agents dels Mossos d’Esquadra durant l’actuació.

Els fets van tenir lloc entre les 23:52h i les 00:11h la nit de dilluns a dimarts. La veïna de Terrassa va rebre fins a quatre multes per infraccions de trànsit que sumen 800€ i quatre punts del carnet, a més d’una cinquena multa per “falta de respecte als agents de l’autoritat”, segons van confirmar Mossos d’Esquadra a Món Terrassa.

Cinc multes en menys de cinc minuts

La primera sanció va arribar per “circular pel carril central entorpint el transit“, una multa que ella va acceptar tot i que “estava avançant una furgoneta i que no hi havia trànsit”. Quan va arrencar, va avançar un altre vehicle i la van tornar a parar. Li van posar una multa per “no obeir les ordres dels agents en servei de regulació de trànsit”, després de realitzar el test d’alcoholèmia, que va donar negatiu. Posteriorment, li van interposat una tercera multa per “anar amb els llums del darrera apagats”, al que la terrassenca va argumentar que el seu turisme “té llums sempre encesos al davant i amb els nervis i la por no he encès els del darrere”. I en marxar, la van multar “per no posar l’intermitent a l’incorporar-me a l’autopista”.

La conductora va patir “angoixa” i “li van fer sentir molta por”

La veïna explica que durant l’actuació, els agents la van intimidar i posar nerviosa. L’actitud dels Mossos va ser “molt prepotent”, “violenta” i “em miraven malament i em feia sentir molta por”. Exposa que fins i tot li van donar una puntada a la porta del cotxe i li van cridar. Exigeix que se li repari “l’angoixa i la por que m’han fet passar”.

Mossos d’Esquadra van avançar a Món Terrassa que revisarien l’actuació “per si es va produir algun desajustament”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pere a març 09, 2023 | 13:18
  Pere març 09, 2023 | 13:18
  La por la faria trobar-se aquesta persona conduint. Ja ho hem comentat abastament, conduir pel carril de la dreta o del mig, mentre no circula ningú per l'esquerra, si la policia et veu, està multat amb 200€ i pèrdua de punts. Penso que ningú pot dir que mai s'ha trobar conductors circulant així i a sobre a 90Km/h; pel que fa als intermitents també és obligatori engegar-los abans de fer un avançament, d'incorporar-se en una via, girar o quan la via per la qual circulem es divideix en dos etc, el costum de no engegar els intermitents o fer-ho tard, és molt estès i si cada vegada que algú no connecta els intermitents quan cal, es multès, la "recaptació" seria molt grossa (200€ cada volta !); pel què fa als llums, els llums diürns (sovint solament son els del davant) com diu el seu nom no serveixen per a circular a partir de la posta del sol, ni quan hi ha boira o amb pluja forta etc, aleshores cal encendre els llums curts i en casos concrets els llargs. La queixa de la veïna de Terrassa no té cap recorregut i que el seu "cas" l'hagi escapat per les anomenades xarxes socials no vol pas dir que tingui la raó. A mi personalment em faria vergonya que m'haguessin enxampat amb tantes infraccions en tant poc recorregut... i evidentment no ho difondria pas per les "xarxes socials". Una altra cosa és la manca de policies a les carreteres i autopistes, suposo que com sempre és manca de diners i que la nostra policia es dedica a altres tasques, però, si hi haguessin més policies evidentment hi haurien moltes més multes sobretot per circular per l'esquerra i no cal dir-ho, per no connectar els llums intermitents. Potser no tants pels llums però també n'hi haurien. És la meva percepció coma conductor.
  26
  Icona de dislike al comentari de: Pere a març 09, 2023 | 13:18 18
  Respon
  • Icona del comentari de: David a març 09, 2023 | 13:35
   David març 09, 2023 | 13:35
   El que és un vergonyós és que després de posar-te una multa, en marxar no t'adverteixin dels llums o dels intermitents si veuen que t'han posat nerviós, en lloc de posar-te una altra multa i el que és un escàndol és que a rel d'aquest nerviosisme es dediquin a cridar-la i posar-la encara més nerviosa i més multes i no estar per ella i aconsellar-li que s'esperi una estona per calmar-se. I el que és un escàndol és que sabent que és un perill posar un conductor nerviós, ells insisteixin, especialment quan és obligació seva vetllar per la seguretat dels conductors per una banda, i mantenir-se en una actitud impecable i totalment neutra i controlada.
   20
   Icona de dislike al comentari de: David a març 09, 2023 | 13:35 24
   Respon
   • Icona del comentari de: Marta a març 09, 2023 | 15:50
    Marta març 09, 2023 | 15:50
    Si una persona que condueix un vehicle es posa nerviosa el què ha de fer és aturar-se i reposar una mica, és a dir el mateix que ha de fer una persona que s'adorm, que té somnolència, mentre condueix. No cal que ningú l'avisi, la mateixa persona responsable ho ha de saber valorar. És de sentit comú i de sentit cívic. Els policies haurien comès prevaricació si davant seu es cometen infraccions... i és clar aleshores també haurien estat "criticats". A més, David, tu sembla que hi haguessis estat present durant els fets, com ho saps que no la van advertir, com ho saps que van poder advertir-la ? No cal ésser un "caçador" d'infractors per a trobar-nos per les autovies i autopistes catalanes davant nostre autos que circulen per l'esquerra o pel carril del mig sense accedir al de la dreta completament buit, a més alguns ho fan a 90Km/h en recorreguts on es pot anar a 120Km/h. I el "tema" dels intermitents, sincerament, és un escàndol, jo diria que hi ha més conductors que no els utilitzen que no pas els que ho fan correctament. Ambdues coses son infraccions, llegiu-vos el Codi de la circulació, i suposen multes de 200€.
 2. Icona del comentari de: Joan a març 09, 2023 | 14:14
  Joan març 09, 2023 | 14:14
  Com casa vegada més, es pensen que són el jefe de tot , a la meva època era anar de chuloputes Interacció amb el ciutadà cada cop menys
  • Icona del comentari de: Pere a març 09, 2023 | 16:00
   Pere març 09, 2023 | 16:00
   Quines poca-soltades escrius. Per a començar les "patrulles" de policia a les carreters catalanes son ben poques. Si hi haguessin més diners i doncs, n'hi haguessin més, aleshores m'hi jugo un pèsol que els conductors que circulen de forma fixa per l'esquerra o pel carril central s'hi en son tres, i els que "s'obliden" de la feinada de connectar l'intermitent quan han d'avançar un altre vehicle o fer una maniobra amb gir i canvi de direcció (ambdues son infraccions amb multa) baixarien de forma sobtada. Jo sempre procuro circular per l'esquerra i sempre poso els intermitents hi hagi o no policia al davant. Ho faig perquè així ho vaig aprendre a l'autoescola i per sentit comú.
 3. Icona del comentari de: Mireia a març 09, 2023 | 14:49
  Mireia març 09, 2023 | 14:49
  Anar pel carril del mig tota la estona entorpint la resta de conductors hauria de tenir multa de 500€ i retirada de carnet. Farta de tant incivisme al volant.
  • Icona del comentari de: Patrick a març 09, 2023 | 15:35
   Patrick març 09, 2023 | 15:35
   De moment suposa una multa de 200€ i retirada de punts del permís de conduir. També és molt greu no connectar els intermitents quan s'ha de fer un avançament abans d'entrar en una via de circulació, un gir, sortir d'una autovia etc també suposa una multa de 200€, però , si no ho veu cap policia no hi ha cap multa. La persona conductora de la C-58 va cometre moltes errades... davant de la policia. Aleshores que n'espereu ?
 4. Icona del comentari de: Quina paia a març 09, 2023 | 15:16
  Quina paia març 09, 2023 | 15:16
  Condueix pel carril incorrecte, no posa els intermitents ni els llums, i vacil·la i insulta a la policia. Entenc que la suma de les multes és molt suau, per la quantitat d'errors i la mala educació de la senyora
  • Icona del comentari de: Marta a març 09, 2023 | 16:34
   Marta març 09, 2023 | 16:34
   Jo crec que l'addició de les multes és la correcta, pots comprovar on-line l'import de cadascuna de les infraccions i fer-ne la suma. D'infraccions per circular pel mig, quan el carril de la dreta és buit i encara més no posar els intermitents, me'n trobo davant del meu nas i del meu vehicle cada vegada que condueixo. Despistats o despreocupats o llums espatllats, sense encendre els llums no tant, en aquest cas sembla que circulava amb llums diürns els quals en aquesta posició en alguns vehicles solament s'activen el davanters, en una situació que hauria d'haver connectat els llums curts -diguem-ne els normals- per a acabar-ho d'adobar encara reclama que li reparin "l'angoixa"... ho va escampar per les xarxes socials i els "negacionistes" campi qui pugui encara li riuen la gràcia i la defensen a ulls clucs, sense comprovar res. Segurament casos com aquest o semblants o no tant exagerats, n'hi ha molts més cada dia, però, en aquests altres casos la persona interessada se n'ha fet ressò a les xarxes (a)socials i a partir de la multa intentarà conduir millor. Perquè si ho heu oblidat aquesta notícia tracta de conduir vehicles, de les mesures de seguretat que s'ha de prendre i respectar i de la responsabilitat que això comporta.
 5. Icona del comentari de: Xavier a març 09, 2023 | 15:49
  Xavier març 09, 2023 | 15:49
  El que porta circular pel carril del mig. A veure si n'aprenen! La resta ja són de traca : oblidar-se les llums (a mitja nit), l'intermitent per incorporar-se a una autopista... Jo el que dubto és que tingui el permís de conduir. En fi.
 6. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a març 09, 2023 | 16:06
  uno que vive en Tabarnia març 09, 2023 | 16:06
  els posen un gorra i es pensen que son el capita general i a sobre mal educats, es la fustracio de no tenir futur al mon laboral normal
  • Icona del comentari de: Ignasi a març 09, 2023 | 17:15
   Ignasi març 09, 2023 | 17:15
   Jo diria que n'hi ha que ho escampen tot per les anomenades xarxes socials i ja es pensen que tenen la raó. A mi em faria molta vergonya cometre tantes infraccions i a sobre proclamar-ho a tort i a dret. A més de la multa per circular per l'esquerra mentre el carril dret roman lliure de circulació 200€ + per no connectar l'intermitent (per als que no els poseu, si us enxampen us posaran una multa) 200€ + No encendre els llums correctes en plena nit 200€ + 200€ per manca de respecte als agents de la autoritat... encara li en manca una altra per curta de gambals, cometre tantes infraccions davant de la policia i a sobre fer-se la víctima a les maleïdes xarxes socials. El què ha de fer la senyora és inscriure's de nou a una autoescola, si fa pressió i ho reclama, les autoescoles per llei son obligades a facilitar el material vídeos, classes examen... en llengua catalana, potser així ho aprendrà millor i de passada, obrirà el camí per a que moltes més persones aprenguin a reclamar els seus drets lingüístics i no amaguin la nostra llengua, quan es matriculen a una autoescola.
 7. Icona del comentari de: Llum a març 09, 2023 | 16:34
  Llum març 09, 2023 | 16:34
  Les notícies, en aquest diari i en la resta, cada cop són menys notícia i més "El caso" (o anuncis encoberts, etc). El s. XXI passarà a la història del periodisme com una autèntica vergonya.
  • Icona del comentari de: Celístia a març 09, 2023 | 17:42
   Celístia març 09, 2023 | 17:42
   És una barreja entre premsa on-line més informal i més groga (sensacionalista i banal) que no pas la escrita en paper (s'ho pensen molt més abans d'escriure segons què i com) i les xarxes socials. Això és en general el cagarro i la vergonya dels media del segle XXI. Abans en generalment les notícies es coneixien amb immediatesa per la ràdio, pels noticiaris de la televisió s'ampliaven i per la premsa escrita, qui ho desitjava podia assabentar-se de molts més detalls, opinions i informar-se més a fons, amb notícies, punts de vista, explicacions i articles de periodistes reconeguts. Avui, no cal escriure--ho la gent, "s'informa" per les xarxes socials, molta immediatesa i alhora molt de fum i palla, però, ningú paga la premsa on-line, i cal pagar lloguers nòmines, igualment... per això han de col·locar la secció "gent" que ningú coneix sinó segueix mitjans similars espanyols i "notícies" com aquesta d'una dona que es fa la víctima a les xarxes socials i fins i tot ha aconseguit que li "revisin" i "investiguin" les multes de les seves infraccions... Quin món més bèstia ! Amb tot si hom cerca pot trobar, on line o no, mitjans seriosos i que informen amb cara i ulls, però, a segons qui li fa mandra i son una minoria.
 8. Icona del comentari de: Ramon a març 09, 2023 | 16:41
  Ramon març 09, 2023 | 16:41
  Jo nose si son moltas multas o pocas ,pero pusarsa nervios es de molt mal conductor
 9. Icona del comentari de: Anònim a març 09, 2023 | 16:44
  Anònim març 09, 2023 | 16:44
  S’hauria d’entendre a la primera crec. En fi que et parin 4 vegades. Es per fer-t’ho mirar.
 10. Icona del comentari de: Miserables, no teniu més trolls? Fins en això sou penosos! a març 09, 2023 | 17:01
  Miserables, no teniu més trolls? Fins en això sou penosos! març 09, 2023 | 17:01
  Amb el que em vist els darrers anys, qualsevol uniformat és culpable fins que es demostri el contrari.
 11. Icona del comentari de: Quimet a març 09, 2023 | 17:25
  Quimet març 09, 2023 | 17:25
  La majoria dels que critiqueu la policia, si haguessin comés prevaricació, és a dir no aturar ni multar conductors de vehicles que han comès incorreccions davant d'ells, amb pena de multa, també els criticaríeu, per la qual cosa no teniu cap credibilitat, és a dir zero. Ben segur el què hauria d'haver fet la conductora, encara més si és que es va posar nerviosa per la primera multa, era reposar una estona, esperar que passessin els policies i quan estès més tranquil·la continuar i, cosa important, una cop a casa repassar el codi de la circulació i les instruccions del vehicle.
 12. Icona del comentari de: Agnès a març 09, 2023 | 19:33
  Agnès març 09, 2023 | 19:33
  Massa gent temerària circulant per les carreteres i a sobre no en son conscients. És molt greu. Com diuen per aquí el més assenyat en casos de "nerviosisme" com aquest cas, potser hagués estat aturar-se una estona, reposar, tranquil·litzar-se, asserenar-se i amb el cap aclarit continuar la ruta.
 13. Icona del comentari de: Cat a març 10, 2023 | 00:09
  Cat març 10, 2023 | 00:09
  Que investiguin bé, perque pinta que els policies no van fer bé la seva feina. S'ha de vigilar molt d'aprop a policies i jutges, perque tenen que donar exemple. Per tant, si no han actuat correctament, han de rebre un càstig exemplar.
 14. Icona del comentari de: Maria a març 10, 2023 | 07:46
  Maria març 10, 2023 | 07:46
  Posen a Fer aquesta feina al pitjor de cada poble la majoria analfabets . Aquesta colla són els que ens tenen que protegir? Els que es carden les cerveses y els chupitos al bar per la porta del radera .aquests que quan vaig a passejar pel bosc me'ls trobo follant dins el coche patrulla?estem arreglats
  • Icona del comentari de: A Maria i Cat a març 10, 2023 | 11:02
   A Maria i Cat març 10, 2023 | 11:02
   Cat i Maria sembla que vosaltres sou també dels que circuleu per l'esquerra o pel mig quan hi ha dos o més carrils en el sentit de la marxa i que tampoc enceneu mai l'intermitent quan s'ha de fer... Altrament no voldríeu que la nostra policia practiqués la prevaricació i la mala praxi professional. Circular pel mig, no posar l'intermitent, dur els llums apagats en plena nit... son infraccions penades amb multes. És problema de la conductora si comet totes les infraccions en... vint minuts ! Feu-vos-ho mirar.
 15. Icona del comentari de: Manel Puig a març 14, 2023 | 07:59
  Manel Puig març 14, 2023 | 07:59
  El que es una vergonya es que els d,afers interns es dediquin a empaitar agents que están fent la seva feina. Sap el que passara un altre cop Srs responsables de mossos que aquests agents no faran la seva feina i aixi fora problemes Per part de la Sra denunciada excuses per no volver afrontar la seva responsabilitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa