MónTerrassa
Mor un terrassenc apallisat a Saragossa
  • CA

VL, de 53 anys, ha mort a l’UCI de l’Hospital Clínic Universitari de Saragossa, on ha estat ingressat en estat de coma després que fa uns dies rebés una pallissa després de sortir d’una discoteca, després de ser increpat per portar uns tirants amb els colors de la bandera d’Espanya.

La mort s’ha produït a primera hora de la tarda d’aquest dimarts, 12 de desembre, segons han confirmat a Europa Press fonts del Govern d’Aragó. Pel que sembla, aquest home va rebre una brutal pallissa divendres passat, 8 de desembre, en la saragossana carrer Antonio Agustí, a la zona de Heroisme, per part de dos joves que van agredir al cap amb una barra de ferro. L’agressió es va produir per l’esquena i les lesions cerebrals que li van provocar van ser irreversibles pel que el fatal desenllaç era imminent, segons ha informat Heraldo de Aragón.

La víctima, natural de Terrassa, però veí de Saragossa des de fa diversos anys, havia coincidit amb els agressors en una discoteca de la zona, en què li havien increpat per portar uns tirants amb la bandera espanyola. La Prefectura Superior de Policia Nacional a Aragó va obrir una investigació que s’ha saldat amb la detenció d’un dels pressumptes agressors. La detenció s’ha pogut practicar pel fet que un dels agressors va pagar les consumicions en una bar amb targeta de crèdit, ha detallat el diari regional.

El detingut per la seva presumpta implicació en la mort d’un home a Saragossa després d’una discussió és Rodrigo Lanza, que va ser condemnat per deixar tetraplègic un agent de la Guàrdia Urbana a Barcelona el 2006.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: inri a desembre 13, 2017 | 09:19
    inri desembre 13, 2017 | 09:19
    com està el pati, una desgràcia sens dubte atenció titulars de la caverna, donaran la notícia colant la paraula catalunya o qualsevol altre cosa que contamini ja mos podem calçar...
  2. Icona del comentari de: Fuensanta Santos a desembre 13, 2017 | 09:56
    Fuensanta Santos desembre 13, 2017 | 09:56
    .Me duele profundamente que salga un desgraciado a matar legionarios, o guardias civiles que son nuestros los que estan haciendo Misiones Humanitarias en sitios donde la guerra ha sembrado el Horror, en sitios donde los Desastres Naturales ha llevado la destrucción, que son el Estandarte de la Solidaridad Española en todo el Mundo, y que en Cataluña se haya instalado la kaleborroka nazi tan libremente , con el silencio cómplice de un malentendido independentismo.
  3. Icona del comentari de: Anomim discret. a desembre 13, 2017 | 13:09
    Anomim discret. desembre 13, 2017 | 13:09
    Està plé de fatxes, ho sent ho molt.
  4. Icona del comentari de: Anonima a desembre 13, 2017 | 14:20
    Anonima desembre 13, 2017 | 14:20
    Si aixo hagues passat a catalunya no vull ni pensar el que dirien. Tanmateix segur que li voldran treure suc
  5. Icona del comentari de: Obre els ulls a desembre 18, 2017 | 20:59
    Obre els ulls desembre 18, 2017 | 20:59
    fuensantisima santisima trinidad y de todos los santos, amant defensora dels "cuerpos y fuersas de seguridad del estado" més semblants a gossos de pressa fidels al seus amos, enhorabona! La teva admiració i també fidelitat em commou... I UNA MERDA!!! Merda per tu i merda per tots ells

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa