MónTerrassa
Mor un home atropellat a l’autopista, a Castellbisbal
  • CA

Un home ha mort atropellat a l’autopista, a Castellbisbal, a la comarca del Vallès Occidental, aquest matí de divendres, primer dia del mes d’abril de 2022. S’han tallat carrils de circulació i s’han generat grans col·lapses, perquè els fets han passat en una hora punta i en una de les autopistes més concorregudes de Catalunya, una de les principals vies d’entrada i sortida a la gran Barcelona. La zona és la propera a les antigues barreres de peatge de Martorell, en direcció el Penedès-Lleida-Tarragona.

Guillem Ramos Salvat, periodista del Nacional i El Caso, amplia la informació i explica que l’home ha entrat a la via, ha estat atropellat per un vehicle i ha provocat un accident. Els Mossos d’Esquadra investiguen el sinistre i totes les opcions resten obertes. És un home de nacionalitat búlgara.

Segon accident mortal a l’AP-7 aquest divendres

No ha estat l’única víctima mortal en les carreteres i autopistes catalanes en les últimes hores, i en circumstàncies semblants. El mateix Guillem Ramos Salvat ha fet una piulada relatant que aquesta matinada un jove d’entre 25 i 30 anys que escapava dels Mossos a mort atropellat a la mateixa AP-7, però quilòmetres més al nord, al terme municipal de Bàscara, a l’Alt Empordà. Era un lladre que ha saltat la mitjana. I n’hi ha un altre que s’ha escapat de la persecució dels agents de la policia catalana.

Accident al terme de Sant Cugat

Un accident greu a l’autopista AP-7 a Sant Cugat del Vallès en sentit Tarragona està provocant molts problemes aquest matí de divendres. Hi ha cues de fins a 13 quilòmetres (arriba a Mollet del Vallès).

Comença aquest matí de divendres ja amb moltes complicacions a la xarxa viària del país:

Informació del Servei Català de Trànsit a les 8.45 del matí

AP-7 a Bàscara sentit França accident, només 1 carril obert

AP-7 a Sant Cugat sentit TGN accident, només 1 carril obert

AP-7 a Castellbisbal sentit França accident, només 1 carril obert

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa