MónTerrassa
Mediamarkt obre divendres i dissabte pateix un robatori per encastament
  • CA

Primer encastament a la botiga Mediamarkt de Sabadell, a Sant Pau de riu-Sec. L’establiment de la coneguda marca va obrir les seves portes divendres al matí i la nit de dissabte a diumenge s’ha produït l’encastament d’un vehicle contra la persiana de la botiga, segons ha pogut saber aquest digital. Els lladres han robat tots els productes que han pogut ràpidament i han sortit fugint en un turisme, deixant l’altre abandonat. El nou establiment que la multinacional MediaMarkt ha obert a Sabadell ha patit un robatori per encastament 48 hores després de la seva inauguració, divendres passat. L’allunatge s’ha produït pels voltants de les 06.20 hores del matí d’aquest diumenge a la flamant nova botiga, al carrer de la Serra de Galliners i dins el Centre Comercial Via Sabadell. Els lladres han fet impactar un turisme (un Audi A3) contra la porta principal de l’establiment i s’han endut diversos productes. Els pispes han fugit amb un altre vehicle i han deixat el cotxe encastat contra la persiana del MediaMarkt. Una dotació dels Bombers ha estat l’encarregada de treure part dels desperfectes, retirar el vehicle, assegurar la porta principal i netejar la calçada.

El modus operandi habitual d’aquestes organitzacions acostuma a ser a partir de vehicles robats. Estudien les vies d’accés a les botigues, la disposició interior dels productes, els sistemes de seguretat i alarma i les vies de sortida. Són organitzacions que treballen més aviat a tot l’àmbit metropolità i si al matí poden intentar robar a la botiga de productes Apple de la Rambla de Sabadell, al dia següent poden fer-ho al passeig de Gràcia de Barcelona, com va succeir fa quatre setmanes, o la Joieria Ponsa de Terrassa, al carrer de la Font Vella.

A tocar de la C-58

En aquesta ocasió, han fixat la seva mirada en el novíssim establiment Mediamarkt, que va obrir les seves portes fa només 48 hores al centre comercial Via Sabadell, a un cop de volant de la C-58. Han encastat marxa enrere un Audi A3 vermell robat, han entrat a tota pressa a robar productes (es desconeix per ara la quantitat) i se’ls han endut també a tota velocitat en un altre vehicle que els esperava a la porta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa