MónTerrassa
Matí complicat per circular per la C-58 per un accident
  • CA

Aquest matí de dijous, 13 de gener de 2022, resulta més complicat del que ja és habitual en dies feiners circular per l’autopista de Terrassa a Barcelona, la C-58, per un accident. En una de les vies més transitades del país, només hi ha un carril obert per circular el el terme municipal de Badia del Vallès. Segons informa el Servei Català de Trànsit i Equip Viari, hi ha uns 3 km d’aturades des de Sabadell,i es recomana precaució romandre molt atent a la carretera. També es recorda que a la mateixa via hi ha fins a 2 km de cua en el seu pas per la zona de Montcada i Reixac en direcció Barcelona i de Ripollet cap a Barberà del Vallès i les capiutls del Vallès Occidental. La situació no és nova. Malgrat l’ampliació de l’autopista, inaugurada fa uns mesos, i que ha augmentat la capacitat i els carrils, el volum de trànsit és molt alt per la gent que a primera hora es desplaça cap als seus llocs de treball, les escoles i la universitat, i qualsevol incident, per petit que sigui, com una avaria, port al col·lapse. El problema es multiplica si es produeix un accident, com és el cas d’avui.

Trànsit C-58, que ofereix les ncidències viàries de Catalunya, del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya situa el sinistre en el punt quilomètric 1,2.

Per descongestionar el trànsit a la C-58, s’ha obert el Bus Vao d’entrada a Barcelona per a tots els vehicles, excepte camions de més de 7,5 tones

Com van avui els trens que porten del vallès a la capital catalana

Si l’autopista presenta problemes, sembla que els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunua funcionen amb tota la normalitat en les línies del metro del Vallès, de la mateixa manera que els de la companyia Renfe en la línia de Rodalies R4, la que va de Sant Vicenç de Calders a Manresa (per Vilafranca del Penedès i per Terrassa i Sabadell)

Més i formació i horaris a la web fgc.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa