MónTerrassa
Localitzen més de 1.300 plantes de marihuana en un pis de Ca n’Anglada
  • CA

Més de 1.300 plantes de marihuana ocultes en un pis del barri de Ca n’Anglada de Terrassa. El desplegament dels cossos d’emergència va tenir lloc aquest dijous, pocs minuts després de dos quarts de deu del matí, en un edifici del carrer Sant Tomàs. La intervenció de la Policia Municipal de Terrassa va venir derivada després que els agents sospitessin que hi havia una possible defraudació de fluid elèctric.

Un cop detectada la possible incidència, es va procedir a entrar a l’interior del domicili. Va ser així com es van localitzar un total de 1.359 plantes de marihuana, les quals han quedat custodiades i han passat a disposició judicial. S’han obert les diligències corresponents i s’està investigant per localitzar l’autor dels fets.

L’any passat, Mossos d’Esquadra i Policia Municipal van poder desmantellar diverses plantacions a la nostra ciutat gràcies a les alteracions o anomalies en el fluid elèctric. Les connexions il·legals i l’alt consum que detecten els comptadors són un dels principals elements claus per poder seguir el rastre d’aquests domicilis que s’utilitzen amb finalitats delictives.

Incendi amb un ferit

D’altra banda, els serveis d’emergència també van activar-se aquest dijous, 10 de març, després que el telèfon 112 rebés una trucada per un incendi en un bloc de pisos. Eren pocs minuts més tard de les set del vespre, quan un veí va alertar del foc que sortia dels baixos de l’edifici, ubicat a l’avinguda de Josep Tarradellas, amb el carrer Pedrell.

Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal i tres indicatius de Bombers. Un cop allà van comprovar que l’incendi s’havia originat a la zona de fogons de la cuina. Els agents van realitzar tasques de regulació del trànsit per facilitar el treball del cos de Bombers. Una persona va haver de ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa per inhalació de fum i cremades de pronòstic lleu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jose a març 11, 2022 | 20:03
    Jose març 11, 2022 | 20:03
    En Ca n'Anglada??? No puede ser , debe ser un error..
  2. Icona del comentari de: Peter a març 11, 2022 | 23:31
    Peter març 11, 2022 | 23:31
    Lo que hay metido en Can anglada ciudad geto que lastima barrio.?????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa