MónTerrassa
En llibertat un pederasta reincident que havia actuat a Terrassa
  • CA

Ha quedat en llibertat un pederasta “reincident” que havia actuat a Terrassa. Més conegut com a “el pederasta de Sant Vicenç de Castellet”, l’home de 55 anys ha finalitzat aquesta setmana la condemna imposada de set anys i mig a la presó de Lledoners (Bages) per “abusos continuats a menors a la localitat de Terrassa”, segons han explicats fonts de la Conselleria de Justícia a l’agència Europa Press. Tanmateix, l’individu és considerat d’alt risc perquè té pendent un altre judici per fets similars.

La causa pendent es troba al Jutjat d’Instrucció número 3 de Manresa, en la qual se l’acusa de ser l’autor de fins a cinc presumptes abusos sexuals comesos aquest estiu quan es trobava en llibertat condicional. Els fets van tenir lloc el passat mes d’agost a la piscina municipal de Sant Vicenç de Castellet. I quan el jutge en va tenir coneixement va decidir revocar la llibertat provisional i tornar-lo a la presó per complir els mesos de pena que encara li restaven, corresponents a la sentència de Terrassa.

Segons va informar aleshores El Periódico, l’individu havia realitzat tocaments a nenes d’entre 7 i 9 anys, i les amenaçava d’ofegar-les si aquestes ho explicaven a algú.

Justícia alerta que l’individu pot tornar a actuar

Segons les mateixes fonts de Justícia d’Europa Pres, l’individu hauria de complir ara una pena de set anys de llibertat vigilada. Tanmateix, des de l’Audiència Provincial de Barcelona encara no s’ha “detallat” en què consistirà aquesta mesura ni quan es durà a terme.

Per tot plegat, des de la Conselleria de Justícia s’ha decidit enviar una carta a la Fiscalia Provincial de Barcelona -òrgan competent per el coneixement d’aquest cas- informant que l’intern presentava “un risc elevat de reincidència”. En aquesta carta també es posa de relleu tots aquells aspectes que s’han valorat i “les actuals circumstàncies de l’intern, que haurà de viure en un recurs residencial de la comunitat”.










Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa