MónTerrassa
Llançava mobles al carrer des d’una terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home que causava inseguretat llançant objectes des de la terrassa d’un bloc de pisos. El detingut havia accedit a unes terrasses privades i havia llençant mobiliari.

La Policia Municipal va detenir divendres 4 de març, a primeres hores de la nit, a les 21.40 h, un home que estava causant inseguretat al carrer del País Basc, a les proximitats amb el de Vigo. La intervenció va tenir lloc després que els agents rebessin una trucada informant que hi havia una persona molt alterada causant danys a la comunitat. Dues dotacions de la Policia Municipal es van dirigir al lloc, on van observar una persona damunt d’una terrassa privada llençant mobiliari des d’uns 10 metres d’altura. L’home, en veure els agents egarencs, va reaccionar de mala manera, i va començar a llençar-los objectes mentre intentava accedir a una altra de les terrasses de la comunitat de veïns. Els agents van enfilar-se fins al lloc on hi havia l’home, detenint-lo per entrada en domicilis particulars sense disposar de l’autorització, danys, amenaces, atemptat a l’autoritat, resistència i també desobediència.

Es dedicava a trencar retrovisors

Una trucada d’un particular va informar la matinada de dissabte 5 de març de 2022, cap a les quatre de la tarda (A les 15.55 hores, exactament), que havia vist un home causant danys amb un pal a diversos vehicles estacionats al carrer d’Astúries. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc dels fets, comprovant que s’havien trencat els retrovisors de 15 vehicles estacionats a la zona. Els agents van iniciar una cerca per tot el voltant, localitzant un home que coincidia plenament amb la descripció feta per la testimoni. L’home va ser detingut i traslladat a les dependències policials de l’avinguda de les Glòries Catalanes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: J.M.V. a març 08, 2022 | 07:48
    J.M.V. març 08, 2022 | 07:48
    O sigui, un que llençava la casa per la finestra. Sempre n`hi ha......
    • Icona del comentari de: Anónim a març 09, 2022 | 07:55
      Anónim març 09, 2022 | 07:55
      Sí, pero els mobles no eren el seus, ni la casa.
  2. Icona del comentari de: Dolors a març 08, 2022 | 17:40
    Dolors març 08, 2022 | 17:40
    Primer hauriam de contrastar la noticia , aquet individuo fuguia de la policía i es va ficar en aquesta vivienda .Soc veina d' edifici.
  3. Icona del comentari de: Dolors a març 09, 2022 | 00:06
    Dolors març 09, 2022 | 00:06
    Bona nit , avanç de fer una publicació hauria d'assegurar-se de la veritat dels fets , per lo que va manifesta la policia aquest individu ho estaven perseguint i es va colar en aquest habitatge , i ho intento en diverses habitatges més . ,( i va ser quan va a començar a tirar els mobles del terrat ) ,fins que el van reduir . Gràcies a la participació veïnal .
  4. Icona del comentari de: J.l a març 09, 2022 | 07:57
    J.l març 09, 2022 | 07:57
    Llencava els mobles desde la terrassa a Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa