MónTerrassa
L’incendi en un edifici de Can Palet deixa al descobert una plantació de marihuana
  • CA

Confirmat. L’incendi produït aquest dilluns al matí, ocultava un fet delictiu. Com ja va avançar ahir Món Terrassa, Mossos d’Esquadra estava investigant si darrere de l’origen del foc en un immoble al barri de Can Palet de Terrassa, s’hi podria trobar una plantació de marihuana. Fonts municipals han confirmat que, un cop extingides les flames de l’exterior, en el moment d’accedir als immobles per assegurar-se que cap d’ells estava cremant, es va descobrir una habitació que acollia prop de 300 plantes. Mossos van requisar-les i s’han fet càrrec de la investigació.

L’avís es va produir pocs minuts després de les set. Una gran columna de fum negre sortia d’una telulada del pati interior de l’edifici ubicat al número 73 del carrer Germà Joaquim. Vàries dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van ser els primeres a arribar i a intentar apagar el foc amb els extintors dels vehicles. Poc després van arribar cinc dotacions dels Bombers -amb un camió escala i dos camions bomba- i Mossos d’Esquadra.

L’extinció va ser ràpida, però el fum es ca propagar als immobles del costat, sembla que sense provocar danys estructurals. Les flames s’havien concentrat en una teulada de fibra que cobria dues terrasses, les quals van quedar totalment afectades pel fum i la pols de l’extinció. No hi havia ningú en aquells moments a l’habitatge i per tant no es van registrar persones ferides. Tanmateix, va ser en la revisió de les causes de l’incendi que va saltar l’alarma. Semblava que l’origen era una sobrecàrrega de la instal·lació elèctrica, i això, molt sovint, va associat en plantacions il·legals. I així, després de la inspecció dels Bombers es va localitzar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa