MónTerrassa
L’home i la dona trobats morts a Sant Vicenç de Castellet eren veïns de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa farà a la 1 del migdia d’aquest divendres un minut de silenci per la mort de dos veïns de la ciutat a Sant Vicenç de Castellet (Bages). Es tracta de l’home i la dona trobats morts aquesta matinada en una zona de matolls a tocar d’una carretera local. Els fets han tingut lloc sota un viaducte de l’autopista C-16, prop del riu Llobregat i d’una masia, en una zona d’horts de la carretera BV-1229, que uneix Sant Vicenç i el Pont de Vilomara. Els Mossos d’Esquadra no descarten cap hipòtesi, inclòs el crim masclista.La policia ha rebut un avís d’un incendi en una zona de matolls del municipi, al costat de la carretera BV-1229, poc després de les tres de la matinada d’aquest divendres. En arribar-hi, han localitzat un vehicle amb un home i una nena petita al seu interior. Quan ha arribat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha certificat la mort del conductor i ha assistit a la nena, que estava ferida però fora de perill. Posteriorment, a pocs metres d’on es trobava el vehicle, els policies han localitzat el cos sense vida de la dona, que estava completament calcinat.

Poc abans de les 10 del matí ha arribat la policia científica i una hora després ha arribat la comitiva funerària per fer l’aixecament dels cadàvers.

El minut de silenci a Terrassa arriba un dia després del que ja es va fer per la mort d’una nena de quatre anys dimecres al vespre en l’incendi de casa seva, quan estava sola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa