MónTerrassa
L’enxampen robant un cotxe i amenaça amb una xeringa un policia
  • CA

Sobre les 9.15h d’aquest dimecres, dia 17, un agent de la Policia Municipal de Terrassa que estava regulant el trànsit a l’avinguda de l’Abat Marcet per facilitar l’entrada al centre escolar ubicat en aquella zona, va ser informat per una particular que havia vist un individu forçant un vehicle estacionat a la cantonada dels carrers d’Eduardo Marquina i de Lleida.

L’agent es va dirigir al lloc i va observar com un home estava manipulant una de les finestres del turisme, utilitzant una cinta plàstica com a fleix per obrir-lo. L’agent va demanar-li que s’identifiqués, però li va donar una filiació falsa mentre extreia de l’interior de la roba una xeringa, amb la que va amenaçar a l’agent. Sobtadament, l’individu va sortir corrents mentre llençava a terra diversos objectes que portava a la butxaca de la seva jaqueta. Finalment, altres agents van arribar al lloc i van detenir l’individu al carrer de Lleida.

El detingut va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, en compliment dels seus drets. Un agent va fer el recorregut de la persecució del detingut, va recollir tots els objectes que aquest havia llençat, com una cartera i unes claus, entre d’altres. En arribar al centre mèdic, es va poder esbrinar la filiació correcta del detingut, que tenia antecedents per altres fets delictius. Poc després, va ser traslladat a la seu policial i se li van instruir diligències penals per estar implicat en un delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle en grau de temptativa, i per amenaces.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa