MónTerrassa
La notícia més llegida del llarg cap de setmana a Món Terrassa
  • CA
Lloc on ha estat localitzat el cos sense vida del veí de Terrassa | Guardia Civil

!--akiadsense-->

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest diumenge, 16 d’abril, el cos sense vida d’un home, de 35 anys i veí de Terrassa (Barcelona), que estava desaparegut des d’aquest dissabte en el municipi oscense de Alquézar. Les causes de la defunció encara estan per determinar-se.

Segons han informat fonts de la Benemèrita, al voltant de les 00.30 hores del diumenge, ha entrat en la central del 062 un avís alertant que un home havia sortit la tarda del dissabte de la seva casa de vacances d’aquest municipi, on es trobava amb la família passant els dies de Setmana Santa, i no havia tornat. En aquest moment s’han iniciat les tasques de recerca per part d’efectius de la Guàrdia Civil de Muntanya i de Seguretat Ciutadana d’Osca i s’han continuat durant el matí amb mitjans aeris i més personal.

Sobre les 16.30 hores, gràcies a la col·laboració d’uns escaladors que es trobaven a la zona, s’ha localitzat el cos sense vida de l’home. Les causes de la defunció estan pendents de determinar per l’autòpsia. En total, en el dispositiu de cerca hi han participat unes 30 persones de l’Institut Armat, un bomber de la Ribargorça, gossos de cerca de persones, un helicòpter, Seguretat Ciutadana d’Osca i efectius de Muntanya d’Osca, Jaca, Boltaña i Benasque. També s’ha comptat amb la col·laboració d’una vintena de veïns, de l’Ajuntament i de l’alcalde de la localitat, Mariano Altemir.

Moment en què la Guàrdia Civil trasllada el cos de l’egarenc | Guàrdia Civil

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa