MónTerrassa
Jutgen un veí de Terrassa per abusar sexualment de dues menors
  • CA

Aquest divendres, dia 8, l’Audiència Provincial de Barcelona acull el judici a una persona acusada de dos delictes continuats d’agressió sexual amb penetració a menors de 13 anys, dos delictes continuats de provocació sexual i dos delictes de corrupció de menors. El fiscal li demana 54 anys i 65 mesos de presó.

Els fets van pasar a Terrassa. Segons el fiscal, l’acusat, malgrat no haver-les adoptat formalment, exercia les funcions de pare de les dues víctimes menors des que la seva parella les havia adoptat. La parella portava 21 anys de convivència i des del primer moment, l’home va conviure amb les menors adoptades. El fiscal considera provat que l’acusat va agredir sexualment a les menors durant diversos anys, des que aquestes tenien 7 i 9 anys.

Quan les nenes es negaven a fer el que el padrastre volia, les colpejava amb les sivelles de dos cinturons, les agafava pel coll i les vexava insultant-les. L’acusat, mostrava a les menors pel·lícules pornogràfiques amb la intenció que aquestes aprenguessin conductes sexuals i les practiquessin amb ell. També els va comprar vibradors i a una d’elles li va gravar en un vídeo els seus genitals i li va fer fotografies nua a la dutxa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa