MónTerrassa
Jutgen parella i sogres d’una veïna de Terrassa per maltracte i violació
  • CA

Maltractament continuat per part de la parella i els seus sogres, i abusada sexualment en una ocasió. Aquesta era la situació d’una veïna de Terrassa fins que es va atrevir a denunciar-ho. Aquest dimecres, 13 d’octubre, dos anys després de l’última vegada que van tenir lloc els fets, l’Audiència Provincial de Barcelona acollirà el judici per decidir quina pena imposa a les tres persones acusades. Serà a partir de les deu del matí, i el fiscal ha deixat clares les penes: demana fins a 20 anys de presó per al marit de la víctima, tres anys de presó per a un dels progenitors, i 9 mesos de presó per a l’altre familiar.

Els delictes pels quals se’ls acusa són: a la parella li recau un delicte de coaccions, un delicte de maltractament en l’àmbit familiar, un delicte continuat contra la integritat moral, quatre delictes de lesions en l’àmbit familiar, un delicte d’agressió sexual, i un delicte de maltractament habitual. Al segon implicat està acusat d’un delicte de coaccions, un delicte de maltractament en l’àmbit familiar i un delicte continuat contra la integritat moral; mentre que a la tercera persona acusada li recau un delicte de coaccions i un delicte continuat contra la integritat moral.

Els fets es remunten l’any 2019 a un domicili de Terrassa. Segons exposa el fiscal del cas, un dels acusats i al víctima mantenien una relació sentimental. Poc després, van decidir anar a viure amb els pares d’ell. Ja vivint a casa dels sogres, la víctima va veure com se li prenia el telèfon mòbil i li controlaven totes les converses i moviments que feia quan en diposava. A més a més, en cap cas podia sortir del domicili si no anava acompanyada per una de les tres persones implicades.

Durant la convivència, la dona va ser maltractada de manera continuada, la tractaven de manera despectiva i la coaccionaven. El marit la va agredir físicament i en diverses ocasions va arribar a provocar-li lesions que van haver de ser tractades mèdicament. El fiscal també detalla que, fins i tot, en una ocasió, l’home va agredir-la sexualment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa