MónTerrassa
Investigats dos conductors per un delicte contra la seguretat viària
  • CA

Divendres a la tarda se’ls va acumular la feina a una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fent patrullatge pel barri de Ca n’Anglada. Eren les vuit del vespre quan els agents van aturar un vehicle que circulava pel carrer del Dr. Aymerich i Gilabertó en observar que aquest circulava de forma erràtica. Un cop feta la indentificació del conductor, els agents van comprovar que l’individu semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol, fet pel qual li van realitzar la prova d’alcoholèmia, que va donar positiu de 0’96 mg/l. El conductor va quedar investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i denunciat per manca d’assegurança obligatòria.

Mentre s’estava realitzant la intervenció, la dotació policial va observar com una motocicleta en observar la seva presència policial, realitzava una maniobra esquiva. Un agent la va aturar i va comprovar que el motorista no havia obtingut mai el permís de conduir, quedant investigat també per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Accident amb conductor ebri

D’altra banda, una trucada va informar dissabte a les 22.57 h que hi havia un vehicle avariat al mig de la calçada del carrer de la Mare de Déu dels Socors i que estava provocant un embús. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que en realitat es tractava d’un vehicle que havia col·lidit amb un altre, quedant immobilitzat mecànicament al mig de la via. Els agents van activar la grua per tal de retirar l’automòvil mentre els agents realitzaven la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar positiu en 0’79 mg/l en primera i 0’74 mg/l en segona prova, interposant-li la denuncia pertinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa