MónTerrassa
Un intent de suïcidi mobilitza Bombers, Mossos, i ambulàncies a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat una persona que s’havia intentat suicidar al seu pis de Terrassa ahir al vespre, al Parc de les Nacions Unides, a la zona del Pla del Bon Aire. Degut aquest fet, es van mobilitzar Bombers de la Generalitat de Catalunya, els Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons han informat Bombers a Món Terrassa, la persona s’havia quedat tancada a casa seva sense poder sortir, i han afirmat que la persona s’havia intentat suïcidar en aquells moments.

Els fets van passar cap a les 20:00h del vespre d’ahir 17 de desembre aproximadament. Fins al lloc es van dirigir una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya, una dotació de Mossos d’Esquadra i algunes ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). En arribar al carrer de Sabadell, cantonada amb avinguda del Parlament -al nord de la ciutat- els Bombers de la Generalitat van ser requerits per obertura de vivenda, ja que la persona s’havia quedat tancada al seu domicili i van haver d’obrir la porta a la força. A més a més, també van ser-hi presents per, evidentment, donar suport a la persona que estava cometent un intent de suïcidi. Finalment, Bombers van poder obrir la porta del pis i van poder rescatar la persona dins el domicili. No hi va haver cap víctima.

L’Ajuntament de Terrassa va afirmar en el Dia Mundial per la Prevenció del Suïcidi -el 10 de setembre- que segons la OMS, cada any es suïciden al voltant de 700.000 persones al món, sent la quarta causa de mort entre el jovent de 15 a 19 anys. A Catalunya el suïcidi és la segona causa de mort entre el jovent de 15 a 29 anys. Durant el 2020, a Catalunya, van morir a causa del suïcidi 217 persones, al conjunt de l’estat espanyol 1.343. Més homes que dones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa