MónTerrassa
VIDEOS | Espectacular incendi en un àtic a Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat completament un àtic d’un habitatge al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. L’incendi, que s’ha originat a altes hores de matinada d’avui dijous, ha deixat imatges espectaculars. Les flames han afectat un safareig i les terrasses dels habitatges superiors del bloc de pisos. S’han mobilitzat fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Els fets han tingut lloc prop d’un quart de quatre de la matinada al carrer del Comerç, situat entre el carrer de Martí Díez i el carrer de Pare Llaurador, al barri de Ca n’Aurell. El foc i el fum eren visibles des dels balcons i terrasses dels habitatges veïns del mateix carrer, des d’on s’han capturat imatges espectaculars. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’incendi i ràpidament han activat les sis dotacions que s’han dirigit fins a l’adreça indicada.

S’han evacuat els veïns del bloc de pisos

En arribar, els Bombers s’han dirigit directament fins a l’àtic, on el foc estava cremant un safareig i les terrasses del pis superior per complet. Es tracta d’un edifici de planta baixa i amb tres plantes superiors. S’han evacuat els veïns de l’edifici, tot i que molts d’ells ja havien sortit dels seus habitatges quan les sis dotacions han arribat al lloc, segons han informat els Bombers a Món Terrassa. Han dut a terme les tasques per extingir el foc de l’àtic, i posteriorment, han realitzat les tasques de ventilació.

Cap persona ha resultat ferida en l’incendi

Els Bombers han actuat amb rapidesa i al cap de vint minuts, concretament a les 3:35h, han donat per apagat el foc completament i han donat per finalitzat el seu servei. Tot i així, les flames ja havien afectat tot l’àtic. Segons informen, no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa