MónTerrassa
VÍDEO | Crema un cotxe a l’avinguda d’Àngel Sallent de Terrassa
  • CA

Un cotxe s’ha incendiat a l’avinguda d’Àngel Sallent de Terrassa, aquesta passada nit. L’incendi ha deixat imatges espectaculars del cotxe en flames, d’on en sortia una llarga columna de fum negre que es podia veure des de diferents punts del barri. Una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya ha treballat per apagar l’incendi.

Els fets van tenir lloc prop de les deu en punt de la nit d’ahir dilluns 13 de juny, a la cantonada de l’avinguda d’Àngel Sallent amb el carrer de Sòria, a tocar de la carretera de Martorell. Les flames es van originar a l’interior del vehicle, que es trobava estacionat a la mateixa avinguda.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’incendi i una dotació es va dirigir ràpidament fins al lloc, on van realitzar les tasques necessàries per apagar el foc. La gran columna de fum negre que sortia de l’interior del vehicle va passar a ser de color blanc un cop l’incendi ja es trobava apagat.

Just al costat hi havien altres turismes aparcats, però afortunadament, el foc no es va propagar ni va provocar cap més dany. Tampoc consta que cap persona hagi resultat ferida. Això sí, l’interior del vehicle va quedar completament calcinat.

La columna de fum negre es veia des de diferents punts del barri | @kkarlooss

Incendi de vegetació al Cementiri Vell

Aquest no va ser l’únic incendi que va tenir lloc ahir a Terrassa. Un incendi va cremar part de vegetació al barri del Cementiri Vell, prop de les cinc de la tarda. Segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, el foc va afectar un solar de la rambla de Sant Nebridi, a tocar del carrer de Rafael Roig. Una dotació es va dirigir fins al lloc i va apagar el foc, que finalment va cremar un total de 200 m2 del solar.

Crema una paperera a la plaça dels Drets Humans

Un parell d’hores abans, havia tingut lloc un altre incendi a escassos metres d’aquest últim incident. Una paperera va cremar a la plaça dels Drets Humans, a l’entrada de l’estació de tren de Vallparadís Universitat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a les tres de la tarda. Una dotació de Bombers de la Generalitat va apagar el foc, que segons informen, només va afectar la paperera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa