MónTerrassa
Tallada la R4 per un incendi a l’estació de Sabadell Centre
  • CA

La circulació de trens de la línia R4 de Rodalies Renfe ha quedat completament tallada per un incendi a l’estació de Sabadell Centre. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han evacuat l’estació i treballen en la ventilació de fum que surt de l’interior de l’estació.

Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha informat a través de les xarxes socials que la circulació de trens de la R4 està completament tallada en tots dos sentits, i per tant, cap tren arribarà o sortirà des de Terrassa en direcció Sabadell fins a nou avís.

Incendi a l’estació de Sabadell Centre | Javier Juarez

Direcció General de Protecció Civil ha informat que s’ha activat el Pla Ferrocat prop d’un quart de deu de la nit (21:15h), el pla d’emergències en transport de viatgers per ferrocarril de protecció civil per a les emergències ferroviàries a Catalunya. Tres quarts d’hora s’ha trobat l’origen del fum i s’ha desactivat el pla, però la circulació de trens es manté tallada.

Incendi a l’estació de Sabadell Centre | Javier Juarez

Afectacions per obres

La circulació de trens de la línia R4 de Rodalies també pateix afectacions des del passat 23 d’abril per obres relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani, que duraran fins el febrer de l’any 2023. L’execució de les obres es duen a terme en diferents punts de la xarxa de Rodalies de Renfe, en concret en el tram de Martorell a Castellbisbal. A més, també s’estan fent obres d’integració urbana i remodelació de l’estació de Sant Feliu de Llobregat, així com els treballs de millora de l’accessibilitat que Renfe executarà a Molins de Rei. Tots aquests treballs no només afecten la línia R4, sinó també la línia R8 i la línia R1.

Tot aquest conjunt d’actuacions limiten la capacitat operativa de la circulació de trens i obliguen a dur a terme una reprogramació de serveis a les línies R4, R8 i R1 per tal de facilitar la mobilitat dels usuaris durant aquest període. Des de Renfe informen que mentre durin els treballs, els temps de desplaçament en els serveis afectats per transbordaments serà superior a l’habitual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa