MónTerrassa
L’incendi de Pont de Vilomara ja afecta el Parc Natural de Sant Llorenç
  • CA

L’incendi de Pont de Vilomara incideix ja sobre una superfície aproximada de 440 hectàrees, segons dades provisionals de les cinc de la tarda. Els agents rurals han fet una piulada on indiquen que afecta 130 hectàrres de l’espai natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, zona que es troba dins l’àrea de tancament d’accessos. Recordar que està tancat als visitants des de divendres per l’onada de calor. Des de la zona afectada pel foc s’han sentit explosius que podrien ser de la guerra civil espanyola.

L’evolució dependrà de com bufi el vent. El núvol de fum, de color taronja, ja ha arribat a Terrassa, Rellinars i Matadepera i ha enfosquit el cel.

Evacuen les cases que són a primera línia de foc al Pont de Vilomara i a les Brucardes

Evacuen les cases que són a primera línia de foc al Pont de Vilomara i a les Brucardes. El municipi està totalment confinat, així com la urbanització de River Park. Els Bombers han demanat l’evacuació de les cases que són a primera línia de foc, perquè les flames són molt a prop. Es demana a la ciutadania que marxi cap a l’interior dels nuclis de població, sense desplaçar-se a altres municipis. Prèviament ja s’havia evacuat el nucli de Can Riera. Estan tallades la BV-1124 entre Rocafort i el Pont de Vilomara, la BV-1125 entre l’accés a la C-55 i el Pont de Vilomara i la BV-1129 entre l’accés a la C-55 i Sant Vicenç de Castellet.

Pla d’emergències municipal i ha desallotjat la piscina perquè els bombers hi puguin agafar aigua

El municipi ha posat en marxa el seu pla d’emergències municipal i ha desallotjat la piscina perquè els bombers hi puguin agafar aigua. A més, s’ha habilitat la sala polivalent per les evacuacions.

Protecció Civil ha activat també l’alerta del pla INFOCAT. El telèfon d’emergències 112 ha rebut més de 500 trucades alertant del foc.

Incendi vist des de Les Pedritxes/Anna Piñol
Imatge des de Rellinars/M.A.G.
A Rellinars tapa el sol/M.A.G.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa