MónTerrassa
Un incendi crema una pila d’alumini en una indústria a Terrassa
  • CA

Un incendi va cremar ahir dilluns al vespre una pila d’alumini en una nau industrial del Polígon Industrial Nord de Terrassa. El foc va mobilitzar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, no va deixar cap persona ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts de nou del vespre en una indústria situada al carrer de Garbí, a tocar amb el carrer de Perpinyà. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís de foc d’indústria i ràpidament es van activar sis dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat.

A la seva arribada, van comprovar que cremava “una pila d’alumini a l’exterior d’una fundició” que estava “incandescent”. Així doncs, van dur a terme les tasques per apagar les flames i van fer les comprovacions pertinents per assegurar-se que no hi havia cap risc. Un cop refredat, van donar per finalitzat el servei.

Incendi de matolls en una plaça a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir dilluns a la nit Terrassa per un altre incendi al barri d’Ègara. Dues hores més tard de l’avís de foc a la indústria, van rebre un avís de foc de matolls a la plaça de Can Gorgs. L’alarma va arribar prop de dos quarts d’onze de la nit (concretament a les 22:38h) i es va activar ràpidament una dotació dels Bombers de la Generalitat que es va desplaçar fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que cremava una zona “enjardinada” de la plaça, però que el foc era de petites dimensions, segons informen, i l’afectació no era greu. Així doncs, van dur a terme les tasques per apagar les flames i van donar per finalitzat el servei. No es van haver de lamentar danys personals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa