MónTerrassa
Incendi en un habitatge a Ca n’Anglada de Terrassa

Un incendi va tenir lloc ahir al matí en un habitatge al barri de Ca n’Anglada de Terrassa. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d’Esquadra, i la Policia Municipal de Terrassa, que segons informa, els Bombers van informar que s’hauria originat en una rentadora. No consta que cap persona resultés ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts d’un quart d’onze del matí en un domicili ubicat a la plaça del Treball. Segons apunten els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, van rebre un avís de foc al pati interior del domicili i ràpidament van activar sis dotacions que es van dirigir fins al lloc. La Policia Municipal s’hi va desplaçar amb tres patrulles després de rebre una trucada del telèfon d’emergències 112, i Mossos d’Esquadra i el SEM s’hi van dirigir amb una.

Es tractava d’una casa plurifamiliar de planta baixa amb tres pisos, segons els Bombers, on hi havia fum al pati interior. Prop de tres quarts d’onze, ja a l’interior del domicili, els Bombers van dur a terme les tasques per extingir el foc i el van poder controlar ràpidament. Al cap de mitja hora, aproximadament, es va donar per apagat. Segons apunta la policia, s’hauria originat en una rentadora. No va haver-hi víctimes.

Alerta per fum en un habitatge a Sant Pere Nord de Terrassa

El mateix matí, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar també per un avís de fum en un habitatge al barri de Sant Pere Nord. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts d’una en un domicili al carrer de Frederic Mistral. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar tres dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc. Un cop al lloc, van utilitzar l’autoescala per entrar a l’interior i van ventilar el pis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa