MónTerrassa
Un incendi crema massa forestal a Ullastrell

Un incendi crema massa forestal al municipi d’Ullastrell. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen actualment per apagar el foc, que s’ha iniciat per un motor cremant d’un vehicle que circulava a la carretera C-243c, al punt quilomètric 9, en direcció Martorell. Bombers de la Generalitat confirmen a Món Terrassa que el foc afecta zona forestal.

L’avís s’ha donat quan passaven pocs minuts d’un quart de tres de la tarda (14:21h). Els Bombers de la Generalitat han activat cinc dotacions, de les quals una és aèria. Segons apunten, encara es desconeix la superfície afectada, ja que les dotacions encara treballen en aquests moments per extingir el foc.

Incendi del vehicle que afecta massa forestal | Esther – @Piuc243c

Es demana extremar les precaució per perill molt alt d’incendi forestal

Precisament, Protecció Civil ha demanat extremar les precaucions per perill molt alt d’incendi forestal, agreujat pel vent sobretot a les demarcacions de la Lleida, Catalunya Central, Penedès i Tarragona.

Un incendi forestal a Matadepera

Un altre incendi forestal va tenir lloc aquest passat dissabte 8 d’abril a Matadepera. Un helicòpter bombarder dels Mitjans Aeris Bombers de la Generalitat (MAER) va ser activat per extingir el foc, que es va declarar pocs minuts després de les quatre de la tarda (l’avís va arribar a les 16.07h al telèfon d’emergències 112).

Veïns van alertar que es veia fum procedent d’una zona pròxima a Can Pobla un conjunt d’edificacions situades al peu mateix del monestir de Sant Llorenç del Munt dins del terme municipal de Matadepera, però el foc estava ubicat en una zona de difícil accés i per això va ser necessari activar l’helicòpter bombarder, el qual va efectuar diverses descàrregues d’aigua.

Cap a tres quarts de cinc de la tarda, els Bombers van donar per controlar el petit incendi, que va cremar diversos metres quadrats de superfície boscosa i matolls. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa