MónTerrassa
Ensurt per un incendi en una cuina d’un restaurant a Terrassa

L’incendi en una cuina d’un restaurat del barri de La Maurina de Terrassa va generar alarma ahir diumenge al vespre. El foc va mobilitzar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, només va afectar la xemeneia de la cuina però va deixar el local ple de fum. Les persones que hi havia a l’interior havien sortit a fora ràpidament, i no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts per dos quarts de nou del vespre en un establiment situat al carrer de Maria Auxiliadora, entre el carrer de Sant Mateu i el carrer de Velázquez. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un foc de xemeneia a l’interior d’un restaurant, i ràpidament van activar sis dotacions que es van dirigir fins al lloc. Informen que una de les dotacions va estar-hi molt poca estona i es va retirar de seguida.

A l’arribada dels Bombers, les persones que es trobaven a l’interior ja havien sortit a fora. Les cinc dotacions restants van comprovar que l’incendi estava localitzat a la brasa de la cuina i van dur a terme les tasques per extingir el foc amb un “extintor de pols”, informen. Posteriorment, van ventilar el local, ja que havia quedat “ple de fum”. Cap persona va resultar ferida.

Incendi en una bateria de contenidors a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir diumenge a la matinada per un incendi en una bateria de contenidors al barri del segle XX. En total, van cremar tres contenidors -un d’envasos, un de residus i un de paper-, i va afectar també la part posterior d’un cotxe que es trobava estacionat situat al costat. Una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya va treballar per extingir el foc. Al cap de mitja hora, es va donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa