MónTerrassa
Un incendi crema horts i canyes a la carretera de Rubí a Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat part de vegetació a la carretera de Rubí de Terrassa, a primera hora d’aquest matí. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han informat a Món Terrassa que el foc ha afectat sobretot una zona d’horts i canyes situats prop de la carretera que han quedat completament calcinades.

Els fets han tingut lloc prop de les sis en punt del matí d’avui dijous. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut un avís d’incendi de vegetació i han activat dues dotacions, que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat. En arribar, les flames ja cremaven amb força la vegetació de la zona, horts i canyes.

Les dues dotacions han estat treballant durant una hora per apagar l’incendi. No ha estat fins vora les set del matí que no han donat el foc per extingit.

Un incendi crema la zona de Can Trias

Aquest no és el primer incendi d’aquesta setmana a Terrassa. La tarda d’aquest passat dilluns, un incendi va afectar la zona de Can Trias de Viladecavalls, una zona de bosc a tocar del barri egarenc de Roc Blanc. El foc va deixar imatges espectaculars, ja que les flames i una columna da fum negre es veien des de quilòmetres de distància. El foc va començar poc després de les vuit del vespre, però no va ser fins a la matinada que Bombers de la Generalitat van donar per extingit l’incendi. Hi van treballar un total de 8 dotacions i les flames van cremar 1,2ha de superfície.

Prudència i responsabilitat davant d’un episodi de calor

Fa escasses dues setmanes, la nostra comarca es trobava en risc molt alt d’incendi, un episodi que es pot repetir si continuen les altes temperatures i la sequera. Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya demanen “molta prudència i responsabilitat davant aquest episodi de calor“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa