MónTerrassa
Un petit incendi crema fustes al balcó d’un pis a Torre-sana de Terrassa

Un incendi va cremar unes petites fustes en un balcó d’un habitatge al barri de Torre-sana de Terrassa la tarda d’ahir dimecres. L’incendi va mobilitzar fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, era de petites dimensions. Cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de sis de la tarda (concretament a les 17:26h) en un psi situat al carrer d’Àlaba. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’unes fustes que fumejaven en un balcó i van activar fins a quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, els Bombers van treballar per extingir el foc en un actuació ràpida. Segons apunten, la dotació que va estar més estona al lloc de l’incendi va estar-hi uns 40 minuts aproximadament.

S’estampa contra una boca d’incendis i provoca una fuita d’aigua a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits en un altre servei gairebé simultani a aquest incendi a Torre-sana. Cinc minuts abans, a les 17:20h d’ahir dimecres a la tarda, van rebre l’avís d’un vehicle que havia topat contra una boca d’incendis a la via pública i havia provocat una fuita d’aigua. A més a més, apunten que, després de la topada, el conductor va marxar del lloc.

Els fets van tenir lloc al carrer de Sant Damià, a tocar del carrer de Jacint Elías, a Ca n’Anglada de Terrassa. Els Bombers van rebre l’avís i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Es va avisar la companyia, que és qui es va fer càrrec de la situació. Al cap d’un quart d’hora aproximadament, veient que no hi havia persones ferides, els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa