Un incendi ha cremat una zona de matolls al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor de Terrassa aquesta passada nit de dimecres. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya informen a Món Terrassa que el foc ha afectat 300 m2 de vegetació. No consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets van tenir lloc a tres quarts de deu de la nit (a les 21:45h) d’ahir dimecres 13 de juliol a tocar del carrer de Joaquim Vayreda. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís d’incendi en uns matolls i esbarzers al costat d’aquesta via, situada a l’est del barri i envoltada de vegetació.

En rebre l’avís, els Bombers van activar fins a quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Un cop al lloc, van dur a terme les tasques necessàries per apagar l’incendi, que es va donar per extingit prop de les onze en punt de la nit, i va afectar fins a 300 m2 de vegetació.

Un ferit en un accident entre un cotxe i un patinet elèctric

Aquest no va ser l’únic servei dels Bombers de la Generalitat ahir a Terrassa. Una persona va resultar ferida en un accident de trànsit entre un turisme i un patinet elèctric al barri de Sant Pere de Terrassa, ahir al vespre. Els dos vehicles van col·lisionar.

Els fets van tenir lloc a la plaça de la Creu, a tocar del passeig Vint-i-dos de Juliol i entre la carretera de Matadepera i el carrer de Llibertat, prop de les vuit del vespre. En rebre l’avís d’accident, una dotació de Bombers de la Generalitat es va dirigir fins al lloc indicat. Allà van comprovar que una de les persones implicades havia resultat ferida. Finalment, aquesta va haver de ser evacuada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix