MónTerrassa
S’incendia un ciclomotor de matinada al barri de Sant Pere de Terrassa
  • CA

Un ciclomotor va cremar al barri de Sant Pere de Terrassa la matinada d’aquest dimarts. Just en el moment de l’incendi, un camió d’escombraries passava per aquell lloc i va intentar apagar les flames amb un extintor, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. Cap persona va resultar ferida. 

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts de tres de la matinada al carrer de Catalunya, entre el carrer de Francesc Salvans i el carrer de Bartomeu Amat. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís d’incendi i ràpidament es van dirigir fins al lloc indicat.

Segons exposen, un camió d’escombraries que passava per aquell carrer es va trobar amb l’incendi, i amb un extintor, un home el va provar d’extingir. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van acabar de realitzar les tasques d’extinció del foc, tot i que el ciclomotor va quedar afectat.

Un brutal accident a Terrassa deixa dues persones ferides

Els Bombers de la Generalitat també van actuar aquest passat divendres en un brutal accident a Terrassa amb cinc vehicles implicats -tres en moviment i dos estacionats- que va deixar dues persones ferides. Els fets van tenir lloc a les deu de la nit a la cruïlla del carrer de Ramon y Cajal amb el carrer de Wagner. Segons exposen els Bombers, es va tractar d’una col·lisió que, de retruc, va afectar als vehicles aparcats al voltant.

Fins al lloc s’hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Municipal, dues dotacions de Bombers i tres ambulàncies del SEM, que van traslladar les persones ferides a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. A més, un dels conductors va donar un resultat positiu a la prova de drogotest en THC, fet pel qual va quedar denunciat. L’accident també va danyar la façana d’un habitatge, un banc i una paperera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa