MónTerrassa
Incendi en un bloc de pisos de la carretera de Matadepera

Incendi en un bloc de pisos de la carretera de Matadepera de Terrassa. Els serveis d’emergència han rebut l’avís aquest dissabte, dia 22 d’abril, pocs minuts abans de les dues del migdia (a les 13.50h). Fins a sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i ambulàncies del SEM s’han desplaçat immediatament fins al lloc.

Una gran fumera era ben visible des de la rotonda de la plaça de l’Aigua, ja que l’edifici fa cantonada entre carretera i avinguda Abat Marcet. Es tractava del bloc de set plantes ubicat al número 179. I malgrat que el fum semblava que provingués d’un dels pisos superiors en realitat es tractava d’un immoble ubicat a la segona planta. Segons fonts del servei d’emergències han informat a Món Terrassa, l’incendi s’ha originat a la cuina de l’habitatge. Encara per causes que es desconeixen, ràpidament ha creat una gran columna de fum que ha anat pujant amunt.

Gran fumera del bloc de pisos a la carretera de Matadepera | Cedida

Una persona evacuada però cap ferit

Bombers ha pogut actuar amb rapidesa i menys de mitja hora després de l’avís, el foc ha quedat extingit. S’ha procedit a revisar tots els habitatges de l’edifici, i a ventilar a consciència l’immoble afectat. Per la seva part, la Policia Municipal ha precintat tota la zona del voltant per evitar que cap vianant passés.

La majoria dels veïns han sortit pel seu propi peu al carrer, a l’espera de la intervenció dels cossos d’emergència. Només s’ha hagut d’evacuar una persona que havia quedat confinada en un pis de la sisena planta. El veí es trobava amb bon estat i no ha calgut que fos atès pels serveis mèdics. Les primeres informacions indiquen que cap persona ha resultat ferida.

Bloc de pisos afectat per un foc | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa