MónTerrassa
Foc en un vehicle al barri de Ca n’Anglada
  • CA

Un foc ha cremat part d’un vehicle estacionat al barri de Ca n’Anglada aquesta matinada de diumenge. Les flames s’haurien originat per un accident mecànic al motor del vehicle, segons expliquen Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, i han cremat només el para-xocs del cotxe.

Els fets han tingut lloc quan faltaven cinc minuts per tres quarts de sis (a les 5:40h) d’aquesta matinada de diumenge 15 de maig, al carrer Mossèn Àngels Rodamilans, a l’alçada del número 133. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís d’incendi d’un vehicle i ràpidament una dotació s’ha dirigit fins al lloc indicat.

Els Bombers han treballar en l’extinció del foc durant aproximadament 10 minuts. L’actuació ha estat ràpida ja que no s’ha cremat tot el cotxe, sinó que les flames només han afectat la part esquerra del para-xocs de davant del turisme.

El foc no s’ha propagat a cap altre vehicle del voltant ni cap persona ha resultat ferida.

Foc en uns matolls al Pla de Can Roca

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat a primera hora d’aquest matí per apagar un foc de matolls al Pla de Can Roca. Els fets han tingut lloc a tres quarts de nou (9:45h) d’aquest matí al carrer Josep Llimona. Una dotació s’ha dirigit fins al lloc indicat i ha treballat en l’extinció de l’incendi durant aproximadament mitja hora. Segons informen, les flames han cremat 30 metres de matolls.

Crema una escomesa elèctrica d’un habitatge al centre

A més a més, la nit de divendres es va incendiar una escomesa elèctrica d’un habitatge al centre de Terrassa. Una dotació de Bombers va apagar el foc ràpidament i van avisar a la companyia perquè se’n fés càrrec. L’escomesa afectada es troba a l’exterior de la casa, i per tant, no va provocat danys a la vivenda ni cap persona va resultar ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa