MónTerrassa
Un foc en una casa de Vacarisses deixa al descobert un oasi de marihuana
  • CA

Un incendi en una casa de Vacarisses va deixar al descobert una gran plantació de marihuana. Els fets van passar dimecres de la setmana passada, dia 11 de maig, al voltant de les sis de la tarda. Una trucada des del veïnat del carrer del Ter, a la urbanització del Ventaiol, va posar en alerta els cossos d’emergències.

Bombers de la Generalitat i Policia Local de Vacarisses van desplaçar-se fins al lloc indicat. Un cop allà van veure que sortia fum per la porta del pàrquing d’un immoble. Els Bombers van fer una inspecció a l’interior de l’habitatge i es va comprovar que no hi havia ningú a dins.

Però els agents, des de l’exterior, van percebre una olor molt forta. Això els va fer pensar que hi havia una plantació de marihuana oculta. Per això, es va decidir entrar a esbrinar-ho. Un cop descoberta, es va donar avís als Mossos d’Esquadra. I és que a l’interior, en una petita estança, es van localitzar prop de 200 plantes de marihuana.

Plantació de marihuana en un immoble de Vacarisses | Aj. Vacarisses

Llum punxada i un detingut

A més, en un pis superior, hi havia amagat 1.300 esqueixos preparats per al seu cultiu. Això ha fet pensat que es tractava tot just de l’inici d’una plantació que havia de tenir major envergadura. Sembla ser que el foc es va originar en el quadre elèctric que alimentava la instal·lació que, com sol passar en la gran majoria dels casos similars, tenien la llum punxada.

Mossos d’Esquadra va procedir al decomís de totes les plantes i esqueixos ubicades a l’habitatge. I també es va poder detenir una persona, que constava com a resident en el lloc de l’immoble incendiat. Aquesta persona havia aparegut durant les tasques d’extinció de l’habitatge i va ser identificada pels agents i retinguda un cop comprovada la troballa.

Instal·lació elèctrica fraudulenta descoberta a l’immoble de la plantació de marihuana | Aj. Vacarisses

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa