MónTerrassa
Crema una motocicleta al carrer del Nord de Terrassa
  • CA

Una motocicleta ha cremat a primera hora d’aquesta tarda al carrer del Nord de Terrassa. L’incendi ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han informat a Món Terrassa, no ha provocat danys personals ni danys materials més enllà de la motocicleta. El vehicle, però, ha quedat afectat.

Els fets han tingut lloc prop de les tres de la tarda d’avui dijous al carrer de Nord, a l’alçada del carrer de Sant Valentí, on la motocicleta es trobava estacionada. Els Bombers han rebut l’avís i han activat una dotació que ràpidament s’ha dirigit fins al lloc.

En arribar, han comprovat que l’incendi ja havia estat apagat. Tot i així, han dut a terme revisions i han acabat de refredar el vehicle. L’actuació ha estat ràpida. Al cap d’aproximadament uns vint minuts han donat per finalitzat el servei.

Incendi d’un patinet elèctric en un pis del barri de Ca n’Aurell de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar ahir a la matinada a Terrassa per un incendi en un patinet elèctric a l’interior d’un pis al barri de Ca n’Aurell. L’incendi va afectar per una mica de fum el menjador de l’habitatge, però no es va propagar a cap altre indret de la casa i cap persona no va resultar ferida per les flames ni el fum. 

Els fets van tenir lloc en un bloc de pisos situat al carrer de Volta, entre el carrer d’Alexander Bell i el carrer de Severo Oceja. Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat es van dirigir fins al lloc.

En arribar, han comprovat que l’incendi era positiu, i que el que cremava era concretament la bateria del patinet elèctric, i van apagar les flames ràpidament. Segons exposen, només s’ha vist afectat el menjador per una mica de fum. Tampoc no s’han de lamentar danys personals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a desembre 02, 2022 | 11:52
    Ricard desembre 02, 2022 | 11:52
    Una moto "ha cremat"? Què ha cremat? La moto es capaç de cremar coses? Quina moto més espavilada!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa