MónTerrassa
S’incendien a Terrassa un autocar i una campana extractora
  • CA

Els Bombers de la Generalitat han tingut feina en poca estona a Terrassa, en un parell d’hores, per uns incendis que han afectat un habitatge i un autocar, segons han informat fons del cos.

El primer dels fets ha passat cap als voltants de la una de la tarda en un lloc cèntric, la rambla d’Ègara. Un autocar ha començat a treure fum negre. Sembla que se li ha cremat el motor. El conductor ha estat qui ha apagat les flames amb l’extintor que porta per emergències. Els Bombers, en rebre l’avís, hi han enviat dues dotacions, però ja no han hagut d’intervenir perquè tot estava més o menys normalitzat. Els ocupants de l’autocar també han sortit sense massa problemes del vehicle quan han vist què passava. Pel lloc, sí que s’ha creat un bon enrenou, amb la gent comentant la situació.

Incendi en un habitatge del carrer del Pintor Mir de Terrassa/Marc Ferrer

Carrer tallat

El segon incendi s’ha produït cap a les tres de la tarda, a l’avinguda del Pintor Mir de Terrassa, al barri de Les Arenes i a tocar del Torrent de la Betzuca. El carrer s’ha tallat per evitar el pas dels veïns. Els Bombers han rebut l’avís que sortia fum d’un habitatge de la segona planta del número 51. Finalment, s’ha cremat una campana extractora de la cuina i els mobles del voltant. L’incendi l’ha apagat l’inquilí, que en veure les flames ha reaccionat i ha anat a buscar mantes. Els Bombers de la Generalitat hi han destinat un total de quatre dotacions, però només han hagut de fer comprovacions, com a mesura de seguretat. L’inquilí ha patit alguna ferida, però molt lleu, i ha estat atès “in situ” pels efectius del Sistema d’Emergències Médiques que s’han desplaçat fins al lloc, sense que calgués traslladar-lo a un centre sanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa