MónTerrassa
Incendi en un pis de l’avinguda Josep Tarradellas de Terrassa

Gran ensurt en un habitatge d’un bloc de pisos de l’avinguda Josep Tarradellas de Terrassa a la cantonada amb el carrer de Pedrell. Una campana extractora ha provocat un incendi a la cuina del pis, just a les set un punt d’aquesta tarda, afectant una part de la cuina. Fins a tres dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya s’han desplaçat fins al lloc, i segons han confirmat a Món Terrassa, el foc no ha provocat cap ferit.

Les flames han estat provocades per la campana extractora de la cuina mentre hi havia una persona a dins de l’habitatge. Els Bombers han rebut l’avís d’incendi quan passaven cinc minuts de les set en punt, i tres dotacions s’han dirigit fins al lloc ràpidament juntament amb dues ambulàncies i una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa.

Però quan han arribat els serveis, el foc ja estava extingit. La persona que estava dins de l’habitatge ha aconseguit apagar les flames amb un extintor, just després de l’avís. Malgrat ja no hi hagués foc, encara quedava una gran quantitat de fum dins del pis, motiu pel qual els Bombers han intervingut igualment. A més a més, també han realitzat tasques de sanejament de la campana extractora per comprovar que quedés en bon estat.

L’actuació ha estat ràpida, i al cap de mitja hora els Bombers ja havien finalitzat les tasques. Han afirmat que l’incendi ha provocat algun desperfecte a la cuina, però no consta que cap persona hagi resultat ferida degut al foc.

Més successos

Aquesta no és la única actuació que els Bombers han realitzat avui a Terrassa. Aquesta matinada han estat requerits per apagar un contenidor d’escombraries en flames al carrer del Concili Egarenc, al barri de La Cogullada. El foc no s’ha propagat a cap altre contenidor del costat, pel que la bateria de contenidors no ha quedat afectada. Tampoc no hi ha hagut cap altra afectació a cap altre material urbà ni als vehicles estacionats del costat.

Nou comentari

Comparteix